Gæstgivergaarden Gandrup








Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Om Gæstgivergaarden

God mad. Altid. Det er hvad du kan forvente ved Gæstgivergaarden Gandrup. Uanset om du er til 3-retters menu med f.eks. tarteletter, krondyrfilét og trifli, buffet med røget andebryst, lammekølle og flødekartofler eller tapas med grillet tun, stegte tigerrejer og friteret kartoffelrösti.

I 2017 tog Michael Højer arbejdshandskerne på, da han overtog Gæstgivergaarden og lod stedet opstå på ny. En fuld renovation: Indvendigt, udvendigt og gastronomisk. Derfor er stedet i dag den helt rigtige leverandør til din fest, hvis du sætter pris på råvarer af høj kvalitet og en innovativ tilgang til de klassiske retter. Anrettet med stor kreativitet, der gør retterne såvel som buffeterne til en fryd for øjet.