Ferieboliger i Aalborg

Bestil Street Food i Aalborg

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere i Aalborg. Se priser med det samme.

Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00
Uanset om du er til gourmet, helstegt pattegris eller en overvældende buffet, hvor du virkelig får det bedste til prisen, så finder du det garanteret her!

Aalborg har, de sidste 5-10 år, gennemgået en enorm transformation på udbuddet af mad til din fest. Det betyder især, at man samler de bedste ting fra hele verden.

Hvorfor lade sig begrænse af de gamle traditioner, når det i bund og grund handler om at lave mad, der smager godt. Og måske ikke bare godt, men mad der når helt nye højder. Det er i hvert fald den oplevelse man sidder tilbage med, når man kaster sig over de aalborgensiske restauranter.

Aalborg byder på noget af Danmarks bedste mad til festen

Det er selvfølgelig også vigtigt, at det er smukt at se på. Det er jo trods alt festmad til din runde fødselsdag, dit bryllup, konfirmation, barnedåb eller studentergilde.

Netop det med at kombinere mad fra hele verden, er også noget der går igen, når man spørger restauranterne, hvordan de vil beskrive deres køkken eller cuisine. Det er nemlig ikke let at svare på når inspirationen kommer fra hele verden.

Derfor er den bedste betegnelse - for mange - fusionskøkkenet. Et fusionskøkken, hvor man kombinerer det bedste fra det traditionelle danske mad, det nye nordiske, det franske bistrokøkken, de italienske desserter og de signifikante asiatiske smage.

Vi har her på siden samlet nogle af de bedste steder i Aalborg, når du skal have Street Food til din fest. Du finder bl.a.: Vegetariske og veganske retter; Det klassiske danske, herunder f.eks. smørrebrød; Sushi; Sund asiatisk inspireret mad, der rent faktisk smager godt.

Har du spørgsmål til Street Food i Aalborg?

Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 09:00-15:30 og igen 19:00-22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!