Bestil Street Food i Aarhus C

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere i Aarhus C. Se priser med det samme.

Hvornår?
Hvornår?

Udpluk af virksomheder vi har hjulpet

Salling group logoLego logoNovo Nordisk logoAdidas logo
Fremragende · 4.8
Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Street Food i Aarhus

Aarhus er et af Danmarks allerbedste steder, hvis du skal have stillet din sult, have noget godt til ganen, eller have noget fantastisk mad til din næste store fest!

Så uanset om du er til gourmet, buffet, new nordic, helstegt pattegris eller en god gammeldags steg med det hele, så finder du det helt sikkert i Aarhus; og med lidt held også her på siden!

Find det lækreste mad til festen i smilets by

Tilbage i 2015 fik byen sin første Michelin stjerne. Det skete i forbindelse med introduktion af Michelin Nordic Guide. Siden da er det blevet til en hel del flere stjerner, der er med til at sætte madscenen i Aarhus og løfte det til et nyt niveau.

I Aarhus kan du få leveret fantastisk festmad fra mange forskellige madsteder, der er mere end klar til at hjælpe dig med at holde den næste store fest - hvad end der er tale om konfirmation, fødselsdagsfest sølvbryllup eller noget helt fjerde.

Vegansk festmad i Aarhus

Der er med tiden kommet et større udbud af helt fantastiske veganske menuer, som du kan servere til din næste fest i Aarhus.

Prøv f.eks. nogle af de udsøgte buffeter, sandwiches eller bowls fra Plant Food eller kast dig over VeganDottírs overdådige og farverige menuer, hvor du bl.a. kan få lækker pasta, fantastiske supper og sprøde salater.

Har du spørgsmål til Street Food i Aarhus?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du må sidde med! Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 09:00-15:30 og igen 19:00-22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk.