Bestil Street Food i Esbjerg

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere i Esbjerg. Se priser med det samme.

Hvornår?
Hvornår?

Udpluk af virksomheder vi har hjulpet

Salling group logoLego logoNovo Nordisk logoAdidas logo
Fremragende · 4.8
Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Hos Nuento mener vi, at det skal være nemt at bestille mad ud af huset i Esbjerg. Lige så nemt som at smutte med færgen til Fanø. Når du har fundet det perfekte lokale hos os, slutter det altså ikke der: Du får en samlet løsning, hvor både lokale og mad til din fest i Esbjerg er på plads – nemmere bliver det ikke.

Sådan gør vi det hele lettere for dig med Street Food i Esbjerg

Hos Nuento mener vi, at der er to bærende ting, der bør være på plads, før en fest overhovedet kan blive til: Det er lokalet, og det er maden. Når du kan krydse de to ting af to do-listen, kan du ånde lettet op og begynde at dykke mere ned i festens detaljer.

Hos Nuento bestræber vi os på at give dig den bedste og mest overskuelige oplevelse, når du skal arrangere en fest. Derfor får du en samlet løsning hos os. Når du bestiller Street Food i Esbjerg hos os, sørger vi altid for, at du får bred vifte af menuer at vælge imellem. Det vil sige, at du både får noget til morgen-, middags- og aftensmaden.

Mad, du kan bestille til din fest i Esbjerg

Ligger din fest lidt sent – altså efter at dine gæster har spist aftensmad – kan du f.eks. bestille en let tapas. Dette kan de “nippe” til, og det viser, at du gerne gør lidt ekstra for at hygge om dem.

Er du på udkig efter en anden type mad til din fest i Esbjerg, kan du f.eks. vælge at bestille et brunchbord. Denne løsning passer naturligvis til dig, som har arrangeret en komsammen om formiddagen eller tidlig eftermiddag. En omgang brunch mætter lidt mere end morgenmad, men er ikke så tung som en frokost.

Er du bekymret for, hvor meget mad vi kan sende ud? Bare rolig, ligegyldigt om du inviterer en håndfuld gæster, eller hvad der svarer til en fyldt sektion på Blue Water Arena, går ingen sultne hjem.

Har du spørgsmål til Street Food i Esbjerg?

Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 09:00-15:30 og igen 19:00-22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!