Vores vision

Vi vil gøre det til en bedre oplevelse at arrangere livets små og store fester.

Nuento confetti cover billede
Hos Nuento elsker vi fest og farver - og vi mener, at der altid er en god anledning til at fejre både små og store begivenheder. Den danske kultur og de danske traditioner har altid budt på hygge gennem alverdens begivenheder så som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, studentergilder og meget andet.
I mange år har vi i Danmark dyrket kulturen og traditionerne, men desværre ser vi nu tendenser, hvor man er begyndt fravælger festen. Men hvorfor? Det korte svar: Vi har fået mere travlt!
Vi tror ikke på, at danskerne er mindre festglade end før. Vi lever nu i en tid, hvor travlhed er en konstant tilstand. Vi vil gerne passe både job, fritidsaktiviteter, familie, venner, og så er der også lige et forhold, der ikke må glemmes! Vi har altid været vant til at dét at planlægge en fest tager frygtelig meget tid, så hvordan skal der nogensinde blive tid til at planlægge en fest i den travle hverdag?
Det er her, vi kommer ind i billedet.
Vi mener, det er en skam, hvis de næste generationer skal vokse op uden at kende til den kultur, der har været med til at forme os Danmark. En kultur der skaber de minder, vi alle gemmer og skatter. Derfor er det vores vision at bidrage med alt til festen. Det skal være let at finde, let at booke, let at betale og let at administrere. Helt enkelt - så du stadig har tid til alt det andet, der er vigtigt og fylder i dit liv!
Besøg på Cafe Lindholm
Personer der smiler i et mødelokale
Hygge på restaurant
Personer der hygger med alkohol

Hvor startede det?

Ikke så overraskende startede det hele sjovt nok med en fest. Idéen til Nuento kom da Rasmus tilbage i sin spæde ungdom skulle planlægge sit svendegilde, hvor han blev mødt af den ene tidskrævende udfordring efter den anden.

Skulle man virkelig ringe og skrive rundt selv, eller stå på hovedet i flere dage, bare for at finde ud af at det lokale, man ville leje slet ikke var ledigt alligevel?

Det hele blev ikke nemmere af, at det foregik på gammeldaws’ manér med mails, kontrakter i hånden og manuelle bankoverførsler. Et organisatorisk mareridt.

Det måtte kunne gøres nemmere! Og sådan opstod idéen til Nuento.

Hvad laver vi?

Det lyder måske lidt kliché, men for os er du den vigtigste! Vores ultimative mål er nemlig, at du får en helt fantastisk fest, så vi kan bevare den kultur og de traditioner, vi alle vægter så inderligt.
Vi mener, at det skal være nemt tilgængeligt for alle at holde lige den fest, man drømmer om. Vi hjælper derfor med at danne rammerne om dit arrangement, så du kan spare din egen tid og energi.
På Nuento skal det ikke bare være smartere at booke dit event, det skal også være mindst lige så sikkert som ellers og sikre høj kvalitet. Uanset hvad du har brug for hjælp med, står vi klar til at hjælpe dig med den højeste service og de bedste vilkår, vi overhovedet kan give! Så kan du nemlig bare læne dig tilbage - eller forover for at binde danskeskoene - og nyde DIN fest.