Vores mission

Vi vil gøre det lettere at arrangere den store private fest ved at forbinde fest-planlæggeren med alle de relevante aktører til dit arrangement.

Hos Nuento elsker vi fest og farver. Det ved vi den gængse dansker også gør. Vi kommer fra en kultur af hygge og familie-tam-tam, med fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og meget mere som vores kulturelle rygrad.
I mange år har det været de ældre generationer, der har været limen i disse traditioner, men desværre ser vi i stigende grad, at de store fester bliver valgt fra til fordel for mindre events eller en ferie sydpå.
Og det er en skam mener vi. En skam, at de næste generationer skal vokse op uden at kende til den kultur, der har været med til at definere os alle. En kultur, der skaber minder vi alle gemmer og skatter, som er med til at definere hvem vi er som mennesker.
Vi tror dog ikke på, at danskerne er mindre festglade end før. De er bare blevet travlere. Og det er her, at vi kommer ind i billedet.
I lang tid har rammerne omkring festplanlægning i vores optik nemlig ikke været optimale. Det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor er det vores vision at bidrage med alt til festen. Det skal være let at finde, let at booke, let at betale og let at administrere. Helt enkelt.

Hvor startede det?

Det hele startede sjovt nok med en fest. Rasmus fik idéen til Nuento, da han tilbage i sin spæde ungdom skulle afholde sit svendegilde. Skulle man virkelig ringe og skrive rundt selv, eller stå på hovedet i flere dage, bare for at finde ud af, at det lokale man ville leje slet ikke var ledigt alligevel. Det hele blev ikke nemmere af, at det foregik på gammeldaws’ manér med mails, kontrakter i hånden og manuelle bankoverførsler. Et organisatorisk mareridt.

Det kunne ikke passe. Der måtte være en nemmere måde. Derfor tog han sagen i egen hånd.

Det startede som en flygtig tanke - men har i dag ført os helt andre steder hen.

Hvad laver vi?

Vi stopper ofte op, og ser på tingene fra fugleperspektiv - hvor skal vi hen, og hvad skal der ske nu?
Her hos Nuento er vi stolte af de traditioner og højtider vi alle vægter så inderligt. Derfor er vores mål også, at det skal være nemt tilgængeligt for alle at holde den store festivitas. Vi hjælper med at danne rammer om dit arrangement, så du kan spare din egen tid og energi.
Men for os er det nu ikke så vigtigt hvad vi selv vil. For os handler det om hvad du vil. Vores ultimative mål er nemlig at du får en helt fantastisk fest; ligegyldigt hvad. Derfor skal du på Nuento ikke kun booke dit event smartere, men også med samme sikkerhed og kvalitet som ellers. Så hvad end vi laver, står vi klar til at hjælpe dig med den højeste service og de bedste vilkår vi overhovedet kan give! Så kan du læne dig tilbage, eller hoppe i danseskoene og nyde festen i stedet. Velbekomme!