Samarbejdspartnere

Vi er stolte af at samarbejde med en række fantastiske virksomheder.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores netværk, må du meget gerne kontakte os på +45 93 40 60 40. Lad os sammen udforske, hvordan vi kan samarbejde og skabe værdi for både vores virksomheder og kunder.

Vi ser frem til et stærkt samarbejde.

B Entertained

B Entertained er din samarbejdspartner når det kommer til at booke underholdning til jeres arrangement. Vi har både kendte og ukendte artister, men fælles er at de alle er dygtige. Vi sidder klar ved telefonerne til at guide og rådgive jer, så I får den perfekte underholdning til jeres arrangement. Det kan være lige fra firmajulefrokosten til jeres private fødselsdag.

Besøg website

Eventech

Eventech står for udlejning af kvalitets lyd, lys og AV-udstyr. De tilbyder samtidig formidling af musikalsk underholdning i form af levende musik eller DJs. Med base i Nørresundby ved Aalborg er de dedikerede til at levere 'varen' og skabe uforglemmelige oplevelser i det Nordjyske.

Besøg website

Kollek

Kollek er en kollektiv indkøbsportal, som forhandler og distribuerer standardiserede driftsvare, som emballage, regøringsartikler og hygiejneprodukter til din foodtruck.

Ved at handle hos Kollek, opnår man storkøbsfordele og pallepriser på alle produkter i vores sortiment, uanset mængder eller behov.

Besøg website

Myselfie

Få 10% rabat på Myselfie når du booker et lokale på Nuento.

Myselfie skaber glæde og minder mellem mennesker. Lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i den højeste kvalitet. Vores Trustpilot er fyldt med glade kunder, der synes det er nemt, sjovt og trygt at bruge en Myselfie!

Besøg website