Byens Pattegris
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Om Byens Pattegris

Hos Byens Pattegris er vi stolte af at kunne tilbyde vores catering service med helstegt pattegris til hele Jylland og Fyn. Vores professionelle kokke og cateringpersonale er dedikerede til at levere en førsteklasses service og en uforglemmelig oplevelse til vores kunder i hele regionen.

Uanset om du er i Aalborg, Esbjerg, Odense eller Århus, kan vi komme til dig og tilberede en lækker og saftig helstegt pattegris på stedet. Vi har års erfaring med catering til alle slags arrangementer og fester, fra store bryllupsfester til mindre familiefester, og vi er sikre på, at vi kan levere den perfekte løsning til din fest.

Vi bruger kun de bedste ingredienser og råvarer, og vores pattegrise er lokale og af høj kvalitet. Vi kan også tilbyde forskellige tilbehør og sideretter efter dine ønsker, såsom kartoffelsalat, grønne salater, forskellige saucer, brød og meget mere.

Bestil i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din fest uforglemmelig med en saftig og velsmagende helstegt pattegris, hvor som helst i Jylland eller Fyn!

Om Byens Pattegris