Find den bedste Helstegt Pattegris til din fest

Helstegt Pattegris med det lækreste tilbehør. Priser fra 139 kr. pr. kuvert.

Hvornår?
Hvornår?
Kontakt

Har du brug for hjælp til at bestille?

Ring til os på 93 40 60 40

Så nemt er det at bestille

1

Søg på postnummer og dato

Se hvilke muligheder der er i dit område—og hvorvidt de er ledige.

2

Se straks alle dine muligheder

Vi har mange muligheder og helt sikkert noget der vil glæde dine gæster.

3

Bestil med det samme

Du betaler 15% i dag og resten 7 dage før dit event.

Oplevelser fra vores glade kunder

Fremragende · 4.8

Seneste 5-stjernede anmeldelser

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Bestil helstegt pattegris til fest — med kok, der udskærer

Helstegt pattegris er et af de mest populære valg, når det kommer til festmad. Det saftige kød og sprøde flæskesvær gør helstegt pattegris til en favorit til danske fester – og det kan vi godt forstå! Helstegt pattegris til fest er ikke bare lækkert, det er også en nem løsning for dig, der står og planlægger festen!

Helstegt pattegris er en af de mest populære valg, når det kommer til festmad. Det saftige kød og sprøde flæskesvær gør helstegt pattegris til en favorit til danske fester – og det kan vi godt forstå! Helstegt pattegris til fest er ikke bare lækkert, det er også en nem løsning for dig, der står og planlægger festen!

Hos Nuento finder du et stort udvalg af catering af helstegt pattegris rundt i hele Danmark, både med og uden grillmester. Vi anbefaler altid at tilkøbe en grillmester med til din fest. En grillmester sørger for ALT i forbindelse med maden, ligefra at komme med det nødvendige udstyr til at tilberede og servere maden for dine gæster. På denne måde skal du ikke selv bekymre dig om at stå at lave mad, men i stedet kan fokusere på dine gæster.

Fordele ved at vælge helstegt pattegris til festen

Helstegt pattegris er en klassisk festret, der bringer folk sammen og skaber en hyggelig atmosfære. Det saftige, velsmagende kød og de sprøde flæskesvær er en sikker vinder til enhver fest!

Masser af kød til alle

Helstegt pattegris er kendt for at være en stor ret, hvor der altid er mere end rigelig med mad til gæsterne! Med en helstegt pattegris til din fest skal du ikke bekymre dig om, om der er nok mad til gæsterne. I stedet skal du fokusere på at nyde festen, selskabet og maden.

Hvis I nu ikke kan spise alt maden til serveringstiden, beholder I resten af maden til senere – og har I bestilt med helstegt pattegris med grillmester, vil maden blive pakket pænt ned, så I kan nyde det resterende mad senere på aftenen eller dagene efter.

En smagfuld oplevelse

Skal du bruge en lækker ret, der kan tilberedes på mange forskellige måder, så er helstegt pattegris også det helt rigtige valg. Du kan vælge mellem mange forskellige marinader og krydderier, så pattegrisen passer perfekt til dine smagspræferencer.

Grisen vil blive ridset og tilberedt med krydderier forinden pattegrisen bliver grillet, således der altid er sprøde flæskesvær til dig og dine gæster! De indviduelle leverandører stiller hver deres høje krav til pattegrisen der tilbedes, så kødet altid er den bedste kvalitet og giver den bedste smagsoplevelse.

En fest i sig selv

Vælger du at få pattegrisen tilberedt eller udskåret til selve festen, vil det med sikkerhed tiltrække meget opmærksomhed fra dine gæster. Det er en unik og anderledes måde at servere festmaden, der er med til at give dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Helstegt pattegris er en ret der falder i god jord hos langt de fleste, med det saftige kød, sprøde flæskesvær og lækre buffet, gør det retten til en klassiker til danske fester. Helstegt pattegris egner sig godt til alle slags fester, særligt populære er fødselsdage, konfirmationer, svendegilder, bryllupper, studentergilder, firmafester — ligegyldigt begiveheden, er helstegt pattegris et godt bud!

Helstegt pattegris med tilbehør – sammensæt din helt egen menu

Få en komplet løsning af mad til din fest, så du kan bruge tiden på dine gæster. Det tilbehør du kan vælge varierer naturligvis afhængigt af leverandøren, men som oftest er der forskellige typer kartofler, f.eks. flødekartofler, små stegte kartofler eller kartoffelsalat. Salaterne vil afhænge af årstiden, men de mest populære valg er broccolisalat og pastasalat.

Ud over kartofler og salater kan det også være ekstra lækkert at tilbyde gæsterne sovs og brød til helstegt pattegris. Flere leverandører tilbyder også et blandet udvalg af både forretter og desserter, så du kan opnå en samlet løsning fra ét sted – kunne det blive nemmere?

På Nuento kan du altid se prisen for helstegt pattegris med og uden tilbehør, og du kan endda efterspørge særlige ønsker til din fest, hvis du ønsker at personliggøre menuen til din fest.

Hvor skal grillen til pattegrisen stå?

Har du valgt at få pattegrisen grillet på stedet, skal du sørge for, at der er et udendørs sted, hvor grillen kan stå. Grillen skal også som udgangspunkt være beskyttet mod regn. Nogle leverandører sørger selv for at tage en lille grill-pavillon med, mens du hos andre selv skal sørge for det. Det kan du læse mere om under de enkelte leverandører.

Skal grisen serveres ved grillen, skal du sørge for, at grillen ikke står for langt væk fra resten af festen, så gæsterne ikke skal gå for langt.

Få helstegt pattegris i hele Danmark – Bestil hos Nuento

Du kan ligegyldigt hvor du bor i landet få en helstegt pattegris til din fest, ligegyldigt om du bor i jylland, fyn eller sjælland! Du skal blot indtaste dit postnummer på vores hjemmeside, så kan du se vores udvalg af leverandører der leverer helstegt pattegris til fest, på baggrund af dit events placering.

Pølsevogn

Mens du nyder vores delikate helstegte pattegris, hvorfor så ikke overveje at tilføje endnu et traditionelt dansk element til dit event? Nuento tilbyder også udlejning af pølsevogne, som er perfekte til at skabe en hyggelig og autentisk stemning. Vores pølsevogne er en fantastisk tilføjelse til enhver fest, der garanterer glade gæster. Læs mere om vores pølsevognsudlejning her: Pølsevogn hos Nuento.

Foodtruck

Ud over helstegt pattegris tilbyder Nuento også udlejning af foodtrucks, som giver dig mulighed for at servere et bredt udvalg af lækre retter til dine gæster. Vores foodtrucks er en ideel løsning til events, hvor du ønsker at tilbyde en mangfoldighed af smagsoplevelser. Udforsk vores foodtruck-muligheder her: Foodtruck hos Nuento.

Kysterʼs Helstegt Pattegris · Leverer største delen af Jylland

Kysterʼs Helstegt Pattegris · Leverer største delen af Jylland

·
Gå til leverandør

FAQ: Helstegt pattegris til fest

Hvad koster en helstegt pattegris?

Hvis du vil have helstegt pattegris med tilbehør, skal du forvente priser fra 140,00 kr. pr. kuvert. Ønsker du uden tilbehør, bliver prisen selvfølgelig billigere. Ønsker du helstegt pattegris med grillmester og tilbehør vil priserne ligge fra omkring 160,00 kr. pr. kuvert. Prisen inkludere at maden vil blive tilredt og serveret for dine gæster. Du kan altid se alle vores priser direkte på vores hjemmeside, under de enkelte leverandører fra hele Danmark.

Hvilken størrelse gris skal jeg bestille?

Når du bestiller helstegt pattegris gennem os, skal du ikke selv tage stilling til størrelsen på grisen. Du angiver blot hvor mange kuverter, du skal bruge, og så sørger vores leverandør for, at I får en pattegris, der passer til antallet. Og bare rolig - der er altid rigelig med kød!

Hvor mange kuverter skal jeg bestille?

Men hvor mange kuverter skal man bestille? Vi anbefaler at bestille det antal kuverter, der passer med det antal gæster der kommer til festen, det vil sige 1 kuvert pr. person. Der kan selvfølgelig være undtagelser, fx mindre børn som alt efter deres alder, spiser mindre end en standard kurvet. Eller gæster som spiser mere end en standard kurvet, her kan det være en god ide at bestille ekstra tilbehør til maden.

Hvilke typer arrangementer kan jeg bestille helstegt pattegris til?

Du kan bestille helstegt pattegris til ethvert arrangement! Der laves helstegt pattegris året rundt. Retten er særligt populær til konfirmationer, studenter- og svendegilde, sommerfester, byfester og firmafester. Men du kan selvfølgelig også bestille helstegt pattegris til bryllupper, barnedåb, fødselsdage eller noget helt andet.

Kan man få helstegt pattegris til julefrokost?

Du kan sagtens få helstegt pattegris til din julefrokost, ligegyldigt om det er en julefrokost derhjemme eller firma julefrokost. Pattegrisen tilberedes på samme facon hele året rundt, dog kan tilbehøret tilpasses til denne anledning, således det passer ind i julestemningen!

Hvordan bestiller jeg helstegt pattegris til mit arrangement?

Du kan bestille helstegt pattegris her på Nuento - vi har leverandører i hele Danmark. For at finde frem til de leverandører, der er tilgængelige hvor din fest skal afholdes, skal du blot søge på det postnummer og dato du skal holde dit arrangement. Herefter skal du blot finde den leverandør, du ønsker helstegt pattegris fra. Du angiver antal kuverter og tilpasser menuen, så det passer med lige det, du ønsker til dit arrangement.

Hvad gør jeg med allergener og restriktioner?

Når du bestiller helstegt pattegris, skriver du bare i kommentarfeltet, hvis der er noget, som leverandøren skal tage hensyn til.

Har du andre spørgsmål til helstegt pattegris til fest?

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, så skriv endelig til os i vores chat eller ring til os på 93 40 60 40. Vi hjælper gerne med både de praktiske spørgsmål samt rådgivning.