Lej en Pølsevogn til din fest

Søg blandt landets bedste leverandører. Priser fra 120 kr. pr. kuvert.

Hvornår?
Hvornår?

Så nemt er det at bestille

1

Søg på postnummer og dato

Se hvilke muligheder der er i dit område—og hvorvidt de er ledige.

2

Se straks alle dine muligheder

Vi har mange muligheder og helt sikkert noget der vil glæde dine gæster.

3

Bestil med det samme

Du betaler 15% i dag og resten 7 dage før dit event.

Oplevelser fra vores glade kunder

Fremragende · 4.8

Seneste 5-stjernede anmeldelser

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Bestil en pølsevogn til fest - En lækker og praktisk løsning til enhver fest

At bestille en pølsevogn til din fest kan være en fantastisk måde at give dine gæster en lækker, hyggelig og nem madoplevelse. En pølsevogn kan være en alsidig mulighed, da den kan servere alt fra klassiske hotdogs til specialvarianter og veganske muligheder, alt efter dine gæsters præferencer.

Hvorfor vælge en pølsevogn?

En pølsevogn er en mobil madvogn, der typisk sælger hotdogs, pølser og andre grill-retter. Pølsevogne har længe været populære i Danmark, og de er ofte set ved receptioner, markeder og åbent hus. Flere og flere begynder også at bruge pølsevogne til private arrangementer - ofte til frokoster eller natmad.

Nem og praktisk

At bestille en pølsevogn til din næste fest er utrolig nemt og praktisk. Du behøver ikke at bekymre dig om at tilberede mad eller finde nogen til at tage sig af madlavningen. Pølsevognen tager sig af alt, og du kan slappe af og nyde din fest med dine gæster.

Godt for både større og mindre events

En pølsevogn er en fantastisk løsning til både store og små fester. Er I mange gæster, der skal spise over en kort tidsperiode, er det nemt for pølsevognen at have mange pølser på stegepladen, så dine gæster hurtigt kan få serveret maden.

Overkommelige priser

At leje en pølsevogn er også en overkommelig løsning, når du kigger på budgettet. Priserne varierer selvfølgelig afhængigt af størrelsen på din fest og den menu, du vælger, men sammenligner du det med at hyre en professionel kok eller cateringfirma, række pengene meget længere med en pølsevogn. Få f.eks. all you can eat for 80 kr./kuvert.

Helstegt Pattegris

Ud over vores pølsevognsudlejning, tilbyder Nuento også lækre helstegte pattegrise, der kan løfte atmosfæren ved enhver fest eller event. En helstegt pattegris er ikke blot en smagsoplevelse, men også et visuelt midtpunkt, der skaber liv og glæde. Læs mere om, hvordan du kan berige din fest med en helstegt pattegris her: Helstegt Pattegris hos Nuento.

Foodtruck

Er du på udkig efter en mere alsidig madløsning til dit næste event? Nuento tilbyder også udlejning af foodtrucks, der giver dig mulighed for at præsentere et bredt udvalg af kulinariske lækkerier. Vores foodtrucks er ideelle til at skabe en unik og mindeværdig spiseoplevelse. Find ud af mere om vores foodtruck-udlejning her: Foodtruck hos Nuento.

FAQ: Pølsevogn til fest

Hvad slags pølser kan man få fra en pølsevogn?

Det afhænger meget af den enkelte vogn, du bestiller. Det er dog meget almindeligt, at pølsevogne har frankfurtere og ristede pølser. Du kan læse mere om varianterne, når du klikker dig ind på de forskellige pølsevogne.

Kan jeg få andet end pølser i en pølsevogn?

Ja, mange pølsevogne tilbyder andre typer mad til at supplere med. Det kan være flæskestegssandwich, bøfsandwich eller burgere.

Kan man leje en pølsevogn til fest?

Ja, du kan sagtens leje en pølsevogn til din næste fest. Hvad end det er et stort eller lille arrangement, kan du få en pølsevogn ud til din fest. Vær dog opmærksom på at de fleste pølsevogne skal have adgang til strøm.

Hvad koster det at leje en pølsevogn til fest?

De fleste pølsevogne koster fra 80 kr./kuvert. Dog afhænger priserne af den enkelte pølsevogn, menuen, antallet af gæster og transportomkostningerne. Se den nøjagtige pris inde på de enkelte pølsevogne.

Hvor skal pølsevognen stå?

En pølsevogn er mobil og kan holde mange steder. Det vigtigste er som udgangspunkt, at pølsevognen kan få adgang til et strømstik, og at du sørger for, at pølsevognen kan komme ind til det område, du ønsker vognen skal stå. Det kan f.eks. være problematisk at få pølsevognen ind i haven, hvis du har en smal havelåge.

Hvad gør jeg med allergener og kostrestriktioner?

Når du bestiller en pølsevogn, skriver du bare i kommentarfeltet, hvis der er noget, som leverandøren skal tage hensyn til.

Har du andre spørgsmål til pølsevogn til fest?

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, så skriv til os i vores chat eller ring til os på 93 40 60 40.