En glad mand serverer hotdogs fra hans rød-hvide pølsevogn

Lej en Pølsevogn til Fest med Personlig Service

Find leverandører til dit område. Du får altid personlig service med. Se priser og tjek tilgængelighed.

Andreas står klar til at hjælpe
Har du brug for hjælp til at bestille?Ring til os på 93 40 60 40

Vores kunder elsker at dele glæden ved en pølsevogn

En pølsevogn til dit arrangement er altid en fest—og en sikker vinder for dine gæster.

Start din søgning

Ofte stillede spørgsmål

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Bestil en pølsevogn til fest - En lækker og praktisk løsning til enhver fest

At bestille en pølsevogn til din fest kan være en fantastisk måde at give dine gæster en lækker, hyggelig og nem madoplevelse. En pølsevogn kan være en alsidig mulighed, da den kan servere alt fra klassiske hotdogs til specialvarianter og veganske muligheder, alt efter dine gæsters præferencer.

Hvorfor vælge en pølsevogn?

En pølsevogn er en mobil madvogn, der typisk sælger hotdogs, pølser og andre grill-retter. Pølsevogne har længe været populære i Danmark, og de er ofte set ved receptioner, markeder og åbent hus. Flere og flere begynder også at bruge pølsevogne til private arrangementer - ofte til frokoster eller natmad.

Nem og praktisk

At bestille en pølsevogn til din næste fest er utrolig nemt og praktisk. Du behøver ikke at bekymre dig om at tilberede mad eller finde nogen til at tage sig af madlavningen. Pølsevognen tager sig af alt, og du kan slappe af og nyde din fest med dine gæster.

Godt for både større og mindre events

En pølsevogn er en fantastisk løsning til både store og små fester. Er I mange gæster, der skal spise over en kort tidsperiode, er det nemt for pølsevognen at have mange pølser på stegepladen, så dine gæster hurtigt kan få serveret maden.

Overkommelige priser

At leje en pølsevogn er også en overkommelig løsning, når du kigger på budgettet. Priserne varierer selvfølgelig afhængigt af størrelsen på din fest og den menu, du vælger, men sammenligner du det med at hyre en professionel kok eller cateringfirma, række pengene meget længere med en pølsevogn. Få f.eks. all you can eat for 80 kr./kuvert.

Helstegt Pattegris

Ud over vores pølsevognsudlejning, tilbyder Nuento også lækre helstegte pattegrise, der kan løfte atmosfæren ved enhver fest eller event. En helstegt pattegris er ikke blot en smagsoplevelse, men også et visuelt midtpunkt, der skaber liv og glæde. Læs mere om, hvordan du kan berige din fest med en helstegt pattegris her: Helstegt Pattegris hos Nuento.

Foodtruck

Er du på udkig efter en mere alsidig madløsning til dit næste event? Nuento tilbyder også udlejning af foodtrucks, der giver dig mulighed for at præsentere et bredt udvalg af kulinariske lækkerier. Vores foodtrucks er ideelle til at skabe en unik og mindeværdig spiseoplevelse. Find ud af mere om vores foodtruck-udlejning her: Foodtruck hos Nuento.