En foodtruck serverer burgere fra vejen til sulte gæster ved et studentergilde

Lej en Foodtruck til Fest & Events med Personlig Service

Find foodtrucks til dit område. Du får altid personlig service med. Se priser og tjek tilgængelighed.

🎉 Foodtruck til et større event?Få tilbud

Vores kunder elsker at dele glæden ved street food

En street food oplevelse til dit event er noget du—og ikke mindst dine gæster—vil huske!

Start din søgning

Ofte stillede spørgsmål

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Food trucks til fest – en oplevelse der skaber indtryk

Skab en uforglemmelig fest for dine gæster med en foodtruck-oplevelse. At få en foodtruck ud til dit næste arrangement er et festligt indslag i sig selv og spreder en hyggelig og nærværende stemning blandt gæsterne.

Lej en madvogn til fest på Nuento. Her finder du mange forskellige foodtrucks, som kan pifte din fest op – hvad end det er saftige burgere, en mobil kaffebar, en hyggelig pandekagevogn eller noget helt fjerde.

På Nuento finder du et stort udvalg af forskellige madvogne i hele landet, uanset om du skal bruge den til en fest i København, Aarhus, Esbjerg, Odense, Aalborg eller et helt andet sted i landet.

Find den madvogn der passer bedst til dit event

Foodtrucks er en fantastisk måde at bringe liv til ethvert arrangement. Men med så mange muligheder på markedet, kan det være svært at vide, hvilken foodtruck man skal vælge. Det vil vi gerne hjælpe dig med - derfor har vi samlet en række vigtige punkter, du bør overveje, før du bestiller en foodtruck til dit næste arrangement.

Hvorfor er foodtrucks populære til privatfester og firmaarrangementer?

Foodtrucks er blevet vældigt populære til mange fester og arrangementer, fordi de bidrager med en unik stemning og smag til festen. Vælger du flere forskellige foodtrucks, kan du endda give dine gæster mulighed for at opleve en lang række forskellige smagsoplevelser! Foodtrucks er også en fleksibel løsning, da de ofte kan placeres lige der, hvor det er mest praktisk og behageligt for gæsterne.

Hvilket køkken eller menu skal jeg vælge?

Med det store udbud af foodtrucks, så det er vigtigt at tænke over, hvilken type mad du gerne vil servere for dine gæster. Du bør også overveje, om menuen passer til temaet for festen, og om menuen passer til dine gæsters smagspræferencer. Langt de fleste foodtrucks kan tilbyde vegetariske eller veganske muligheder, hvis der er nogle af dine gæster, der ikke spiser kød. Ligeledes tilbyder flere foodtrucks også løsninger udenom mulige allergener, skriv blot dette i kommentarfeltet ved din bestilling.

Hvor skal foodtrucken placeres?

Det er vigtigt at overveje, hvor foodtrucken skal placeres i forhold til resten af festen. Noget af det vigtigste er, at placeringen er praktisk for gæsterne, så de nemt kan komme til og fra foodtrucken. Samtidig bør den være placeret på et sted, hvor den ikke generer resten af festen.

Hvad koster det at leje en foodtruck?

Når du vælger en foodtruck, er det også vigtigt at overveje dit budget. Der findes foodtrucks med menuer i alle prisklasser men forvent gerne at betale mindst 170 kr. per person, når du lejer en foodtruck. Undersøg de forskellige foodtrucks på Nuento for, at se de præcise priser for de enkelte foodtrucks og deres menuer.

Hvorfor skal jeg bestille foodtrucks til vores firmaarrangement?

Foodtrucks er blevet en populær trend indenfor catering til firmaarrangementer. De tilbyder en unik og anderledes måde at servere mad på, og kan løfte dit arrangement til nye højder med originalitet og personlighed.

Du kan både bruge foodtrucks til mindre arrangementer og helt store firmaarrangementer. Til de større fester anbefaler vi at bestille flere foodtrucks, hvilket dermed også giver gæsterne mulighed for at vælge mellem et bredere udvalg af mad. At have flere foodtrucks til en større firmafest skaber dertil mindre trængsel og kø, hvilket kan skabe en bedre oplevelse for alle dine gæster.

Har du brug for vores hjælp og rådgivning, kan du skrive til os her på siden. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvad er fordelen ved at vælge en foodtruck til fest?

Der er mange fordele ved at vælge en foodtruck til din fest! Vi har samlet nogle af de væsentligste fordele her:

En helt unik stemning

Foodtrucks bringer en unik stemning og smag til enhver fest og giver gæsterne mulighed for at opleve en række forskellige smagsoplevelser!

En praktisk løsning

Foodtrucks er generelt en let og effektiv løsning, netop fordi de kan placeres lige der, hvor de er mest praktiske og behagelige for gæsterne. Samtidig er de nemme at transportere til og fra festområdet. Derudover får du både kok og serveringspersonale med i én og samme løsning, som endda også kører væk med opvasken efter arrangementet.

Passer til ethvert budget

Når det kommer til prisen på en madvogn, kan du finde en masse forskellige løsninger. Der findes nemlig foodtrucks i alle prisklasser, så du kan nemt vælge en løsning, der passer til dit budget.

Helstegt Pattegris

Udover vores populære foodtruck-udlejning, tilbyder Nuento også helstegt pattegris, perfekt til enhver festlig lejlighed. Vores helstegte pattegris er en sand festfavorit, der sikrer en unik og mindeværdig spiseoplevelse. Lær mere om vores tilbud og hvordan du kan gøre dit næste event ekstra specielt med en helstegt pattegris: Helstegt Pattegris hos Nuento.

Pølsevogn

Er du på udkig efter en mere traditionel madoplevelse til dit event? Nuento tilbyder også udlejning af pølsevogne, der bringer den klassiske danske pølsevognsoplevelse til dit arrangement. Vores pølsevogne er en fantastisk måde at tilføje et traditionelt og hyggeligt element til din fest eller event. Læs mere om vores pølsevognsudlejning her: Pølsevogn hos Nuento.