Foto · Josh Burgers

Lej foodtruck til fest eller event

Søg på foodtrucks med street food, burger, mexicansk og meget mere.

Hvornår?
Hvornår?
Foodtruck til et større event?Få tilbud

Så nemt er det at bestille

1

Søg på postnummer og dato

Se hvilke muligheder der er i dit område—og hvorvidt de er ledige.

2

Se straks alle dine muligheder

Vi har mange muligheder og helt sikkert noget der vil glæde dine gæster.

3

Bestil med det samme

Du betaler 15% i dag og resten 7 dage før dit event.

Oplevelser fra vores glade kunder

Fremragende · 4.8

Seneste 5-stjernede anmeldelser

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Bestil en foodtruck til din fest — vi dækker hele Danmark

Skab en uforglemmelig fest for dine gæster med en foodtruck til din fest. At få en foodtruck ud til dit næste arrangement er et festligt indslag i sig selv og spreder en hyggelig og nærværende stemning blandt gæsterne.

Lej en foodtruck til fest på Nuento. Her finder du mange forskellige foodtrucks, som kan pifte din fest op – hvad end det er saftige burgere, en mobil kaffebar, en hyggelig pandekagevogn eller noget helt fjerde.

På Nuento finder du et stort udvalg af forskellige foodtruck vogne i hele landet, uanset om du skal bruge den til en fest i København, Aarhus, Esbjerg, Odense, Aalborg eller et helt andet sted i landet.

The Taco Truck · Mexicansk foodtruck til hele Sjælland

The Taco Truck · Mexicansk foodtruck til hele Sjælland

·
Gå til leverandør
Andreas Egmose fra Nuento

Jeg sidder klar til at hjælpe dig

Find den foodtruck der passer bedst til dit arrangement

Foodtrucks er en fantastisk måde at bringe liv til ethvert arrangement. Men med så mange muligheder på markedet, kan det være svært at vide, hvilken foodtruck man skal vælge. Det vil vi gerne hjælpe dig med - derfor har vi samlet en række vigtige punkter, du bør overveje, før du bestiller en foodtruck til dit næste arrangement.

Hvorfor er foodtrucks populære til privatfester og firmaarrangementer?

Foodtrucks er blevet vældigt populære til mange fester og arrangementer, fordi de bidrager med en unik stemning og smag til festen. Vælger du flere forskellige foodtrucks, kan du endda give dine gæster mulighed for at opleve en lang række forskellige smagsoplevelser! Foodtrucks er også en fleksibel løsning, da de ofte kan placeres lige der, hvor det er mest praktisk og behageligt for gæsterne.

Hvilket køkken eller menu skal jeg vælge?

Med det store udbud af foodtrucks, så det er vigtigt at tænke over, hvilken type mad du gerne vil servere for dine gæster. Du bør også overveje, om menuen passer til temaet for festen, og om menuen passer til dine gæsters smagspræferencer. Langt de fleste foodtrucks kan tilbyde vegetariske eller veganske muligheder, hvis der er nogle af dine gæster, der ikke spiser kød. Ligeledes tilbyder flere foodtrucks også løsninger udenom mulige allergener, skriv blot dette i kommentarfeltet ved din bestilling.

Hvor skal foodtrucken placeres?

Det er vigtigt at overveje, hvor foodtrucken skal placeres i forhold til resten af festen. Noget af det vigtigste er, at placeringen er praktisk for gæsterne, så de nemt kan komme til og fra foodtrucken. Samtidig bør den være placeret på et sted, hvor den ikke generer resten af festen.

Hvad koster det at leje en foodtruck?

Når du vælger en foodtruck, er det også vigtigt at overveje dit budget. Der findes foodtrucks med menuer i alle prisklasser men forvent gerne at betale mindst 120 kr. per person, når du lejer en foodtruck. Nogle foodtrucks tager også et opstartsgebyr, som du bør have i mente inden du bestiller din foodtruck. Undersøg de forskellige foodtrucks på Nuento for, at se de præcise priser for de enkelte foodtrucks og deres menuer.

Hvorfor skal jeg bestille foodtrucks til vores firmaarrangement?

Foodtrucks er blevet en populær trend indenfor catering til firmaarrangementer. De tilbyder en unik og anderledes måde at servere mad på, og kan løfte dit arrangement til nye højder med originalitet og personlighed.

Du kan både bruge foodtrucks til mindre arrangementer og helt store firmaarrangementer. Til de større fester anbefaler vi at bestille flere foodtrucks, hvilket dermed også giver gæsterne mulighed for at vælge mellem et bredere udvalg af mad. At have flere foodtrucks til en større firmafest skaber dertil mindre trængsel og kø, hvilket kan skabe en bedre oplevelse for alle dine gæster.

Har du brug for vores hjælp og rådgivning, kan du skrive til os her på siden. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvad er fordelen ved at vælge en foodtruck til fest?

Der er mange fordele ved at vælge en foodtruck til din fest! Vi har samlet nogle af de væsentligste fordele her:

En helt unik stemning

Foodtrucks bringer en unik stemning og smag til enhver fest og giver gæsterne mulighed for at opleve en række forskellige smagsoplevelser!

En praktisk løsning

Foodtrucks er generelt en let og effektiv løsning, netop fordi de kan placeres lige der, hvor de er mest praktiske og behagelige for gæsterne. Samtidig er de nemme at transportere til og fra festområdet. Derudover får du både kok og serveringspersonale med i én og samme løsning, som endda også kører væk med opvasken efter arrangementet.

Passer til ethvert budget

Når det kommer til prisen på en foodtruck, kan du finde en masse forskellige løsninger. Der findes nemlig foodtrucks i alle prisklasser, så du kan nemt vælge en løsning, der passer til dit budget.

Helstegt Pattegris

Udover vores populære foodtruck-udlejning, tilbyder Nuento også helstegt pattegris, perfekt til enhver festlig lejlighed. Vores helstegte pattegris er en sand festfavorit, der sikrer en unik og mindeværdig spiseoplevelse. Lær mere om vores tilbud og hvordan du kan gøre dit næste event ekstra specielt med en helstegt pattegris: Helstegt Pattegris hos Nuento.

Pølsevogn

Er du på udkig efter en mere traditionel madoplevelse til dit event? Nuento tilbyder også udlejning af pølsevogne, der bringer den klassiske danske pølsevognsoplevelse til dit arrangement. Vores pølsevogne er en fantastisk måde at tilføje et traditionelt og hyggeligt element til din fest eller event. Læs mere om vores pølsevognsudlejning her: Pølsevogn hos Nuento.

The Munch Pit · Burger foodtruck til hele Sjælland

The Munch Pit · Burger foodtruck til hele Sjælland

·
Gå til leverandør

FAQ: Foodtrucks til fest

Kan jeg få en foodtruck til en privat fest?

Ja, du kan få en foodtruck til en privat fest. Foodtrucks er blevet populære til private fester, og deres mad og unikke stemning kan gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse.

Hvilken type mad kan jeg få fra en foodtruck?

Der findes et hav af forskellige typer mad, du kan få fra en foodtruck, alt efter hvilken type foodtruck du vælger til din fest. De fleste foodtrucks har hver deres madkoncept at tilbyde, du kan finde alt fra saftige burgere, mexicanske tacos og italienske pizzaer til vaskeægte danske flæskestegssandwiches, lækre wokbowls og søde pandekager!

Skal jeg bekymre mig om strøm og vand til foodtrucken?

Langt de fleste foodtrucks skal bruge strøm for at kunne tilberede maden. Som udgangspunkt er det enten 230V stik eller 380V stik. Inde under de forskellige foodtrucks vi tilbyder på vores hjemmeside, kan du se hvilket stik, de skal bruge. Foodtrucken skal ikke kobles til vand, så det skal du ikke bekymre dig for.

Hvordan bestiller jeg en foodtruck til fest?

Du kan helt let og hurtigt bestille en foodtruck til din fest på vores hjemmeside. Når du har fundet den foodtruck og menu, du ønsker at bestille, vælger du den dato, du skal bruge foodtrucken til. Derefter vælger du det antal kuverter, du vil bestille til og lægger ordren i kurven. De sidste steps fungerer, som du ellers kender det, når du køber noget online. Du indtaster altså adresse, information på dig selv, betalingsoplysninger osv.

Hvad gør jeg med allergener og andre restriktioner?

Når du bestiller foodtrucken, skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvis der er noget specifikt, som foodtrucken skal tage hensyn til. Langt de fleste foodtrucks tilbyder i forvejen vegetariske eller veganske muligheder.

Hvad koster levering af en foodtruck?

På vores hjemmeside kan du nemt og hurtig se prisen for levering af de enkelte foodtrucks på vores side. Du skal blot indtaste din leveringsadresse, så vil der automatisk blive beregnet en leveringspris ud fra din afstand til leverandøren.

Hvornår skal jeg bestille en foodtruck inden festen?

Vores anbefaling er altid, at bestille i så god tid som muligt. Det giver de største chancer for, at den foodtruck du ønsker fortsat er ledig til din fest, og giver et større udvalg af leverandører. Normalt bestilles der helt op til et år, før maden skal leveres.

Skulle du alligevel være sent ude, så fortvivl ej! Vi gør altid vores bedste for at finde en mulig løsning, så du kan få den mad du drømmer om til din fest. Her vil vi anbefale at tage direkte kontakt til vores kundeservice.

Har du andre spørgsmål om foodtrucks til fest?

Står du tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores foodtrucks, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi hjælper gerne både med de mere praktiske spørgsmål, men vi kommer også gerne med bud på, hvad der ville komplimentere din fest bedst.

Du kan kontakte os i vores chat her på siden eller ringe til os på telefon 93 40 60 40. Vi sidder klar til at hjælpe dig!