SøgFind mad og lokaler til fest
Billede af Conrads & Coffee

Conrads & Coffee

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Om Conrads & Coffee

8800 Viborg

Friskbrygget baristakaffe og lækker kvalitets is til dit næste arrangement? Så garanterer vi glade gæster! Conrads & Coffee kommer ud til dig med kaffe fra vores mobile kaffebar eller med is fra vores is-cykel.

Vi ønsker i fællesskab, at komme ud og møde nye mennesker og skabe et hyggeligt koncept, som folk vil kunne lide og som giver lysten til at bruge os igen næste gang!

Vi anvender en gourmet-kaffe fra Peter Larsen, Mexico Chiapas Nueva Esparanza, med en blød og rund smag med medium syrlighed og noter af chokolade.

Udover dejlig kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. Vi kan møde dig, hvor som helst og kan nemt skræddersy vores kaffevogne efter dit behov - hvad enten det er mindre og mere personlige arrangementer som bryllup, konfirmation og fødselsdag eller de større arrangementer som firmaevents og festivaler.

Bag konceptet er jeg, Morten Secher, der sammen med mine sønner driver det. Navnet "Conrad" er opkald efter vores hund, hvor "Coffee" kommer fra... Ja, vores kærlighed til god kvalitetskaffe.

Når du bruger vores koncept, støtter du samtidig et godt formål. En del af overskuddet går nemlig til Landsforeningen for Børn og Forældre, hvor Morten tilbyder gratis og anonym skilsmisserådgivning.

Billede af Conrads & Coffee