Is og Kaffe by Hardis & Schmidt
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Om Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Bestil vores fantastiske foodtruck til dit næste arrangement og giv dine gæster eller kolleger en unik oplevelse. Lad jer forkæle efter middagen uden at tænke på opdækning, afrydning og opvask. Vi kommer med alt, hvad der skal bruges til en skøn dessert/kaffe-anretning. Smilende og effektiv bemanding er selvfølgelig inkluderet i priserne.

Isen kommer fra Voel Ismejeri, der laver sublim italiensk is. Hvor jordbærisen er lavet af jordbær og hyldeblomstisen er lavet på en hjemmelavet hyldebærsaft. Helt fra bunden. Og det kan smages!

Vores skønne økologiske kaffe kommer fra Nord Roastery. Kaffen ristes altid i små batches, hvilket sikrer friskhed og giver dig den allerbedste og mest aromatiske smag.

Prøv også vores tilbud, hvor vi samarbejder med Flame Burger. Vi kommer med to foodtrucks og du skal ikke røre en finger. Burger og pommes fries samt is og kaffe ad libitum. Bestil det her på siden!

Vil du besøge os og prøve det inden din fest? Du finder os til dagligt i Klubhuset Kongelunden, Skovbrynet 1, 8000 Aarhus C. Danmarks ældste ishus.

Om Is og Kaffe by Hardis & Schmidt