SøgFind mad og lokaler til fest
Billede af Is og Kaffe by Hardis & Schmidt
Ny

Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Om Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Ny
8000 Aarhus C

Bestil vores fantastiske foodtruck til dit næste arrangement og giv dine gæster eller kolleger en unik oplevelse. Lad jer forkæle efter middagen uden at tænke på opdækning, afrydning og opvask. Vi kommer med alt, hvad der skal bruges til en skøn dessert/kaffe-anretning. Smilende og effektiv bemanding er selvfølgelig inkluderet i priserne.

Isen kommer fra Voel Ismejeri, der laver sublim italiensk is. Hvor jordbærisen er lavet af jordbær og hyldeblomstisen er lavet på en hjemmelavet hyldebærsaft. Helt fra bunden. Og det kan smages!

Vores skønne økologiske kaffe kommer fra Nord Roastery. Kaffen ristes altid i små batches, hvilket sikrer friskhed og giver dig den allerbedste og mest aromatiske smag.

Prøv også vores tilbud, hvor vi samarbejder med Flame Burger. Vi kommer med to foodtrucks og du skal ikke røre en finger. Burger og pommes fries samt is og kaffe ad libitum. Bestil det her på siden!

Vil du besøge os og prøve det inden din fest? Du finder os til dagligt i Klubhuset Kongelunden, Skovbrynet 1, 8000 Aarhus C. Danmarks ældste ishus.

Billede af Is og Kaffe by Hardis & Schmidt