SøgFind mad og lokaler til fest
Billede af Nobel Kaffe
Ny

Nobel Kaffe

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Om Nobel Kaffe

Ny
4470 Svebølle

Nobel Coffee er en familieejet kaffevirksomhed. Som ligger deres sjæl og energi i at skabe en bæredygtig, unik og menneskelig kaffeunivers.

Nobel Kaffe´s rustikke kaffevogne giver rige muligheder for at servere kaffe, lige hvor der er brug for det. Vi har erfaringer med alt fra messer, bryllupper, konferencer, private arrangementer og meget mere. Vil du ikke gå på kompromis med kaffekvaliteten, kan du altid regne med at vi opfylder dine behov. 

Som dansk familieejet virksomhed ligger alle opgaver os meget tæt, og derfor formår vi altid at levere en unik service. Alle vores baristaer har mindst 5 års erfaring.

Du kunne få stor glæde af at booke en kaffevogn hos os, fordi vi serverer den bedste kaffe og leverer den bedste service. Derudover garanterer vi, at du ALTID får kaffe af den højeste kvalitet og smilende baristaer – vi vil jo gerne have, at du får lyst til booke en kaffevogn gennem os en anden gang.

Noget helt andet er, at vi ved, vi er dygtige og har den bedste kaffe på markedet, da vi har en lang portefølje af glade kunder – private såvel som virksomheder. Blandt glade og tilfredse virksomheder, som vi har serveret kaffe for, er IKEA, Royal Copenhagen, Visma, Nilfisk, Frederik Bagger og mange andre.

Vi elsker glade og tilfredse kunder, da det motiverer os til at blive endnu bedre. Derfor vil vi naturligvis også elske at få lov til at servere lækker kaffe for dig og forhåbentligt få endnu en glad og tilfreds kunde.

Hvilke arrangementer kan man få en kaffevogn ud til? 

Vi er et ret fleksibelt firma, som derfor lejer vores kaffevogne ud til alle slags arrangementer.

Du kan blandt andet booke os til:

Privat: Fødselsdag, Bryllup, Havefest, Barnedåb, Konfirmation

Erhverv: Messe, Konference, Butiksåbning, Udsalgsdag, Lagersalg

… Og mange andre arrangementer!

Billede af Nobel Kaffe