Billede af Street Meals Gourmet Hotdogs

Street Meals Gourmet Hotdogs

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Om Street Meals Gourmet Hotdogs

8600 Silkeborg

Lækre hotdogs, som er lavede på de bedste råvare. Vores pølser leveres af Silkeborg Slagteren. Senneppen leveres af Svendborg sennepfabrik og alt vores sylt er lavet fra bunden.

Vores hotdogs er lavet af friske ingredienser og serveres på lækre brioche brød. Vores Øffen hotdog er lavet med en velsmagende ramsløgspølse og toppet med ketchup, cognac sennep, middelalder sennep, karamelliserede løg, hjemmesyltede løg med estragon, agurkesalat med dild og flæskesvær.

Hvis du er mere til oksekød, så prøv vores Oksen hotdog, lavet med en saftig oksepølse og toppet med ketchup, cognac sennep, middelalder sennep, karamelliserede løg, hjemmesyltede løg med estragon og ærteskud.

Hvis du er på udkig efter noget med lidt mere bid, så kan du prøve vores Chili Cheese dog, som er lavet med en ramsløgspølse, toppet med cheddar, chili con carne og jalapeños.

Sidst men ikke mindst, så har vi vores Philly Cheese dog, som er lavet med sous vide kalvecuvette vendt i cheddar, sennepsmayo, karamelliserede løg og hjemmesyltede løg med estragon, alle serveret på et lækkert brioche brød.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at vores gourmet hotdogs vil give dine gæster en smagsoplevelse, de sent vil glemme!

Billede af Street Meals Gourmet Hotdogs