Textur
Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Om Textur

Textur er indbegrebet af innovation og nytænkning. I et prisleje hvor alle kan være med. Restauranten sender professionelle kokke og tjenere med ud til din fest, der står for både madlavning, servering og opvask. Så kan du koncentrere dig om at hygge med dine gæster - uden at skulle bekymre dig om alt det andet.

Konceptet er egentligt meget enkelt: Menuen består af en række faste retter, som skiftes ud hver 3. uge. Det betyder, at de friske lokale råvarer altid følger sæsonen - både hvad angår grønt, fisk og kød.

Hos Textur køber du altså ind på et koncept om fantastisk mad fra de råvarer der netop er i sæson; anvendt i retter som hele tiden udvikles og nytænkes af holdet bag Textur, der bl.a. tæller Dennis Juhl, forhenværende køkkenchef på Ruths Hotel.

Textur beskrives nok bedst med ordene gourmet og værdi for pengene. To ord som måske sjældent går hånd i hånd, men netop de begreber har Textur fået til at gå op i en højere enhed - på et hidtil uset niveau. Det udmøntede sig da også hurtigt efter åbningen til hele to nomineringer i den danske White Guide; “Årets Smag for Skillingen” og “Årets Bæredygtige”.