Ferieboliger i Aalborg

Bestil Street Food i hele Danmark

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere. Se ledige datoer og priser med det samme.

De bruger allerede Nuento

Salling group logoLego logoNovo Nordisk logoAdidas logo

Street Food til din fest

Leder du efter lækker mad til festen? På Nuento kan du finde catering og Street Food til fester i København, Aarhus, Aalborg og resten af landet.

På denne side får du et godt overblik over hvilket mad, du kan bestille til din fest. Der er festmad til enhver smag, og du kan finde foodtrucks, helstegt pattegris, buffet, brunch og meget andet!

Med det store udvalg af mad kan du finde den perfekte festmenu til lige det arrangement, du er ved at planlægge - hvad end det er mad til fødselsdag, firmaarrangement, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet.

Ved du allerede hvor i landet, du skal bruge Street Food? Vælg den landsdel du skal bruge mad.

Bestil mad til festen

På Nuento har vi gjort det nemt for dig at bestille mad ud af huset, så du kan få lige den festmenu, du drømmer om til dit næste arrangement.

Du skal blot vælge den cateringleverandør, du vil bestille mad ud af huset fra, og så finder du hurtigt et overblik over de festmenuer, leverandøren udbyder. Når den perfekte menu har fået din mund til at løbe i vand, så vælger du bare hvor mange kuverter, du skal bruge og lægger ordren i kurven. Og vupti, så kan du nemt og enkelt gennemføre bestillingen og sikre dig god mad til festen.

Ændringer og afbestilling af Street Food

Hvad gør du, hvis antallet af kuverter ændrer sig, hvis menuen skal ændres lidt, eller du er nødt til at aflyse festen? Du kan helt trygt og roligt bestille Street Food på Nuento - det er nemlig nemt at ændre eller afbestille ordren igen.

Frem til 1 uge inden dit arrangement kan du ændre din ordre. Samme frist er gældende, hvis du ønsker at afbestille din ordre. Og det lille beløb, du betalte til at starte med, bliver selvfølgelig refunderet såfremt du afbestiller senest 1 uge inden dit arrangementet.

For at ændre eller afbestille din ordre skal du blot skrive til support@nuento.dk eller ringe på +45 93 40 60 40.

Tapas ud af huset: Perfekt til de varme sommerdage

Tapas er oprindeligt navnet på en række små, spanske retter, hvor du “nipper” lidt til maden. I dag bruger vi betegnelsen mere generelt, når vi serverer flere små retter – spansk eller ej. Hos Nuento kan du bestille tapas ud af huset, og det kan være en perfekt løsning til din fest, hvis du ønsker at servere noget let og lækkert til dine gæster. Når du bestiller tapas ud af huset, får du flere små retter, som er spændende at gå på opdagelse i.

Hvis du har tænkt dig at servere vin for dine gæster, så kunne det ikke passe bedre med tapas. Kombination af de to giver anledning til en perfekt aften.

Brunch ud af huset: Til formiddagen eller den tidlige eftermiddag

En fest skal ikke nødvendigvis holdes om aftenen. Der er faktisk mange fordele forbundet med at holde den lidt tidligere på dagen. Der er mere lyst på dette tidspunkt, og nogle folk er en anelse mere friske i de tidlige eftermiddagstimer. Har du arrangeret en begivenhed en hyggelig formiddag eller sen eftermiddag, så er det en god idé at bestille brunch ud af huset til dine gæster.

Brunch er en engelsk betegnelse for sammentrækningen af ordene morgenmad og frokost. Generelt siger man, at brunch bliver serveret i tidsrummet kl. 10-14, og populariteten for dette måltid er steget markant i de seneste år – netop fordi det er et fantastisk tidspunkt at samles. Lyder det som noget noget for dig, så find den perfekte brunch ud af huset hos os.

Har du spørgsmål til Street Food? Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til Street Food, kan du altid kontakte os. Vi bestræber os på at gøre det så let for dig som overhovedet muligt, og det betyder, at vi både kan tilbyde det perfekte lokale samt den helt rette Street Food til dit arrangement. Har du brug for professionel rådgivning om, hvilken menu der passer helt perfekt til jeres fest, kan du altid hive fat i os.

Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 09:00-15:30 og igen 19:00-22:00 på +45 93 40 60 40 eller sende en mail til kontakt@nuento.dk