Pizza·Pavillon

Italiensk Fusions-Pizza med Udsøgte Råvarer af Høj Kvalitet

Vores italienske fusionspizzaer bryder med traditionerne. Vi udvælger de fineste italienske råvarer, kombinerer dem med en sprød, velsmagende skorpe og lader os ellers inspirere af køkkener fra hele verden. På den måde udfordrer vi de velkendte smagskombinationer.

Vi kommer ud til jer med vores pop-up pizzeria. Pop-up pizzeriaet er en fleksibel løsning, som kan sættes op de fleste steder; i baghaven, på en parkeringsplads (hvor det er tilladt), en græsplæne eller noget helt fjerde.

Vores personale skaber en god atmosfære og gæsterne kan nemt følge med i pizzabagningen. Er der overskud, og har dine gæster lyst, kan de lære et par tips og tricks og måske få muligheden for at lave en pizza selv.

Praktisk

Vi kan servere 50 pizzaer i timen. Vi foretrækker at servere i et pizzabuffet koncept, hvor gæsterne kan tage fra og dermed smage flere varianter. Samtidig tager vi selvfølgelig imod specielle ønsker på dagen, hvis nogen ikke kan lide f.eks. svampe eller ost.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Chello's

Verificeret

Chello's
8000 Aarhus C

Chello's er et Italiensk fusions køkken og bryder lidt med det traditionelle, vi tænker pizza som et tomt lærred, som man kan udfylde med alverdens lækre ting, vi tager de bedste råvare vi kan finde fra Italien, kombinere det med en lækker sprød bund, og lader os inspirere af andre køkkener i verden og ser om vi kan gentænke de klassiske kombinationer, dermed sagt har vi også en stor kærlighed til klassikerne og dem kan du naturligvis også finde her.

Billede af Chello's

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling