SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Dansk·Helstegt Pattegris

Helstegt Pattegris med Grillmester, Grill og Slagterens Favorit Tilbehør

Helstegt Pattegris med Gratinerede Flødekartofler og to slags Salater, som du frit kan vælge mellem. Hertil medfølger Flutes og Smør.

Nyd festen og leje både grill og grillmester. Grillmesteren ankommer 3-6 timer før spisetid for at tilberede grisen. Når grisen er sat op, tager grillmesteren afsted igen og kommer tilbage ca. 1 time før spisetid, inden han skærer grisen ud foran gæsterne.

Det får du med:

  • Grillmester og Grill
  • Slagterens Helstegt Pattegris
  • Gratinerede Flødekartofler
  • 2 x Valgfri Salater
  • Flutes og Smør

Herudover kan du, efter ønske, tilvælge din favorit sauce, dessert og natmad.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Egå Slagteren

Verificeret

Ny
Egå Slagteren
8250 Egå

Egå Slagteren rimer på kvalitet. Kvaliteten opnås gennem et stort fokus på, og en stor kærlighed til, det gammeldags slagterhåndværk. Og så selvfølgelig råvarerne. Hos Egå Slagteren går vi aldrig på kompromis med vores råvarer. Vi bruger kun kød af den allerbedste slags fra Jylland. Vores svinekød får vi fra Djursland, imens vi kører til det Nordjyske for at hente vores kødkvæg. Vores butik er beliggende i Center Øst i Egå. Her holder vi de gamle traditioner i hævd. Vi har både eget røgeri og salteri, hvor vi bl.a. producerer vores lækre og efterspurgte spegepølser. Vi er uddannede slagtere og giver dig den fulde oplevelse, hvor vi griller den helstegte pattegris med vores bowlerhat siddende stabilt på hovedet. Så er du til hjemmelavede specialiteter, lavet fra bunden af dygtige håndværkere, så er Egå Slagteren det helt rigtige sted når du skal bruge mad til din næste fest. Hvad end det er til din runde fødselsdagsfest, konfirmation, barnedåb eller dimissionsfest.

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Maden

Ændringer og afbestilling