SøgFind mad og lokaler til fest

Taco Therapy: En Fiesta af Smag

Tacos, de elskede kulinariske lækkerier, der har fortryllet madentusiaster over hele verden, er et vidnesbyrd om de forskellige regionale variationer, der findes i hele Mexico. Fra region til region, fra husstand til husstand, fortæller hver taco en unik historie. Det er denne rigdom i smag og historie, der tændte vores inspiration til at skabe vores eget tacokoncept, der er forankret i vores arv og erfaring.

Inspireret af glæden ved at skabe unikke smagsoplevelser, inviterer Taco Therapy dig med på en smagsfuld rejse, der handler om at omfavne kreativitet og opdage forskellige smagsprofiler. Med en mission om at opnå den perfekte balance af smag i hver bid, begav vi os ud i utallige køkkeneksperimenter og smagsprøver. Resultatet? Tre tacos-smagseksplosioner, designet til at efterlade dig med lyst til mere!

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Le Goût

Verificeret

Le Goût
8355 Solbjerg

Le Goût bringer glæden ved street food til en bred vifte af arrangementer. Fra private- og firmafester til messer og musikfestivaler, er Le Goût den ideelle løsning til at hæve madoplevelsen ved ethvert event.

Vi forstår, at hvert arrangement er unikt og fortjener individuel opmærksomhed. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at booke den helt rigtige foodtruck løsning til dit arrangement!

Billede af Le Goût

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling