SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Foodtrailer·Sandwich

Autentiske Chimney Sandwiches fra Det Ungarske Gadekøkken

Er du på udkig efter en anderledes og smagsfuld oplevelse til dine kolleger eller gæster? Så er du kommet det rigtige sted! Vi tilbyder et anderledes og unikt produkt, som tager udgangspunkt i en 300 år gammel ungarsk tradition.

Chimney sandwiches er det nye twist på chimneys, som bliver lavet ved, at vi ruller dejen i cheddarost, hvorefter de bliver bagt på vores specielfremstillet træspyd. Efter bagning pensler vi brødet med en olie, bestående af olivenolie, hvidløg, salt og peber og så er de klar til at blive fyldt.

Vores trailer er lavet som et lokomotiv, hvilket er unikt og genkendelig. Vi har tidligere pyntet traileren efter tema, såsom juletog med julelys og julemand i skorstenen mm.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Chimneys

Verificeret

Ny
Chimneys
2600 Glostrup

Hos The Chimney Cake Shop har vi taget en 300 år gammel ungarsk tradition, kurtos kalacs, og givet den et moderne tvist. Vi respekterer det originale produkt, men har skabt vores egne chimneys med specielfremstillede træspyd, der giver en blød og fluffy konsistens.

Vores sweet chimneys karameliseres for en sprød yderside og blød inderside, mens vores savory chimneys, rullet i cheddarost og penslet med krydderolie, bruges til lækre sandwiches. Vores dej laves fra bunden for at sikre optimal kvalitet. Velkommen til en ny æra af kurtos kalacs hos The Chimney Cake Shop.

Billede af Chimneys

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling