Foodtruck·Mellemøstlig

Stenovnsbagte Pitaer Tager dig på en Autentisk Mellemøstoplevelse

The Pita Guys er en autentisk foodtruck, der serverer lækre, stenovnsbagte pitaer med kebab, kylling eller sprøde falafler. Med enkle ingredienser og autentiske smage skaber vi en oplevelse, der tager dine smagsløg på en rejse til Mellemøsten.

Vores pitabrød er bagt i en traditionel stenovn og fyldt med saftigt kebab, kylling eller falafler, der er krydret til perfektion. Hver pita er toppet med tzatziki, citrus marinerede kål, salat, løg, syltede løg, feta, majs og vores helt egen husets dressing.

Prisen dækker pr. kuvert én pita, sprøde pommes frites og en lækker dip. Du kan opgradere til All You Can Eat.

Serveringsvinduet er på 2 timer. Ekstra tid kan tilkøbes herunder.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om The Pita Guys Foodtruck

Verificeret

The Pita Guys Foodtruck
8355 Solbjerg

Vores historie er enkel. Det hele startede med ét mål i tankerne: At bringe autentiske og velsmagende pitabrød fyldt med kebab, kylling eller falafel til sultne mennesker i hele Jylland. Vi ved, hvad du vil have. Vi har den viden og information, du sulter efter. Vi holder af hvad du har brug for. Og det er derfor, du skal smage The Pita Guys' saftige, smagfulde fyld i vores stenovnsbagte pitabrød.

Kronen på værket er vores hjemmelavede dressinger og toppings, der er skabt efter vores egen opskrift. Den samlede smagssammensætning giver dig en unik umami oplevelse, når du tager din første bid af vores autentiske pita.

Billede af The Pita Guys Foodtruck

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling