4 af 5.0
Foodtruck·Mexicansk

Tacos med Sjæl fra det Autentiske Latinamerikanske Køkken

El Jefe's foodtruck er din garanti for autentisk latinamerikansk mad. Vores tacos og nachos menu byder på en fest af smag, farver og høj kvalitet. Tag med på en kulinarisk rejse gennem hele kontinentet og oplev ægte latinamerikansk madkultur. ¡Vamos a comer! 🌮🎉

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om El Jefe Foodtruck

Verificeret

4 af 5.0
El Jefe Foodtruck
2200 København N

Et unikt latinamerikansk koncept

Vores logo er Latinamerika på en tallerken og vores motto er 'Hvorfor nøjes med ét land, når du kan få en round-trip?' Vores street food køkken spænder over argentinsk steak sandwich og parillada/grill i Syd, over saftige arepas med svinekæber i Colombia/Venezuela til mexicanske tacos i Nord. Alt dette med et twist fra det danske kvalitetskøkken, hvorfra kokken har mange års erfaring. 

Kvalitetsmad, der smager!

Vi går aldrig på kompromis med smagsoplevelsen og råvarerne. Vi står hårdt på, at street food også kan være veltilberedt god kvalitet. At bide i en ret fra El Jefe er en fest af smage fra kontinentet, hvor kokken selv kommer fra. 

Wibe!

Folk kommer ikke kun for at spise god mad - de kommer også for hele oplevelsen. Stemningen, duftene og ikke mindst den personlige, ligefremme og muntre betjening, som vores kunder møder i vores food truck.

Billede af El Jefe Foodtruck

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling