SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
BBQ·Dansk

Helstegt Pattegris med Store Frankfurtere og Luksus Tilbehør

Få vores exceptionelle Helstegte Pattegris menu til dit næste arrangement.

Inkluderet i prisen er vores grillmester, som kommer ud til dit arrangement og medbringer både 3×3 meter grill-telt samt grill. Grillmesteren ankommer ca. 4 timer før spisetid og tilbereder grisen på stedet.

Grillmesteren står for udskæring af kødet foran dine gæster og sikrer, at alle gæster får en god oplevelse – både i forhold til smag såvel som service! Grillmesteren tager først hjem, når I er færdige med at spise.

Vi beder dig venligst sørge for et bord til buffeten.

Vi blev Danmarksmestre i Grill 2019 🏆

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Grill-Festen

Verificeret

Ny
Grill-Festen
8541 Skødstrup

Står du og skal holde et festligt arrangement, hvortil du ønsker en udsøgt smagsoplevelse for dig og dine gæster? Så skal du bestille vores prisvindende grillcatering med flere Danmarksmesterskaber i bagagen!

Hos Grill-festen har vi stor erfaring indenfor levering af mad til et væld af forskellige arrangementer både for private såvel som virksomheder i hele landet.

Vores koncept fungerer ved, at en grillmester kommer ud til dit arrangement og medbringer både telt 3×3 meter såvel som grill. (Grill Telt)

Grillmesteren står for udskæring af kødet og sikrer, at alle gæster får en god oplevelse – både i forhold til smag såvel som service!

Billede af Grill-Festen

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling