Vogn·Is & Dessert

Sweetfood's Lækre Brændte Mandler

Aarhus Sweet Food kommer ud til dit arrangement og laver lækre, brændte mandler til dig og dine gæster. Julestemning i overflod og en herlig duft af jul. Julen går for alvor i gang når du smager den første pose brændte mandler. Vi kommer ud hele året og ikke kun i juletiden.

Prisen er ekskl. mandler. Vælg venligst nedenfor hvor mange vi skal lave til dig arrangement. (Vi anbefaler 100 g pr. person).

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Aarhus Sweet Food

Verificeret

Aarhus Sweet Food
8200 Aarhus

Friskbrygget baristakaffe, lækre crepes, is eller brændte mandler til dit næste arrangement? Så kommer vi gerne til jer! Hos Aarhus Sweetfood har vi lidt for en hver smag og med vores 11 vogne er vi rustet til enhver form for arrangement. Vi har erfaring i stort set alle type arrangementer som bryllup, konfirmation og fødselsdag eller de større arrangementer som firmaevents og festivaler.

Vores produkter er altid med økologisk mælk og med vores egne Aarhus Sweet Food Blend kaffebønner. Vores specialristede kaffebønner, Aarhus Sweet Food Blend er både økologiske og fair trade. Kaffebønnerne er fra Honduras, Etiopien og Sumatra, er ristet i England og giver en saftig frugtsyre, lækker karamel sødme og krydret finish.

Vi ser frem til at møde jer til jeres næste arrangement!

Billede af Aarhus Sweet Food

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling