Pavillon·Pizza

Autentisk Napolitansk Pizza fra Master Pizzaiolo Lucarelli

Michele Lucarelli er en passioneret italiensk pizzabager, der gennem 20 år har udviklet sine færdigheder og sin viden om pizzaer.

Vi har både brændefyrede ovne, elektriske ovne og gasovne og vi kan arbejde både ude og inde og til mindre såvel som kæmpestore begivenheder. Du kan se vores forskellige opsætninger nedenfor.

Gæsterne får en unik mulighed for at opleve en pizzabagers arbejde tæt på, mens de nyder en pizza lavet med omhu og kærlighed. Af de bedste råvarer. 

Praktisk

  • Vi serverer som udgangspunkt i 2 timer, men mere tid kan tilkøbes
  • Strømkrav afhænger af, hvilken opsætning du vælger nedenfor.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Bike & Bake

Verificeret

Bike & Bake
3390 Hundested

Michele Lucarelli er en passioneret italiensk pizzabager, der gennem 20 år har udviklet sine færdigheder og sin viden om pizzaer. Hans firma Bike and Bake startede som et cyklende pizzeria, men selvom cyklen nu er pensioneret, har vi holdt fast i navnet, der fortæller om vores rejse og vores mission om at servere kvalitetspizzaer til folk, der hvor de bor og fester. 

Vi har både brændefyrede ovne, elektriske ovne og gasovne og vi kan arbejde både ude og inde og til mindre såvel som kæmpestore begivenheder. Vi finder sammen en opsætning, der passer til netop jeres behov. Gæsterne får en unik mulighed for at opleve en pizzabagers arbejde tæt på, mens de nyder en pizza lavet med omhu og kærlighed af de bedste råvarer. 

Billede af Bike & Bake

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling