4 af 5.0
Mexicansk·Foodtruck

Ægte Latinamerikansk Madkultur Serveret i en Burger

Velkommen til El Jefe's foodtruck - din garanti for autentiske og saftige burgere! Tag med på en kulinarisk rejse gennem hele kontinentet og oplev den ægte latinamerikanske madkultur, serveret mellem saftige burgerboller. ¡Vamos a comer! 🍔🎉

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om El Jefe Foodtruck

Verificeret

4 af 5.0
El Jefe Foodtruck
2200 København N

Et unikt latinamerikansk koncept

Vores logo er Latinamerika på en tallerken og vores motto er 'Hvorfor nøjes med ét land, når du kan få en round-trip?' Vores street food køkken spænder over argentinsk steak sandwich og parillada/grill i Syd, over saftige arepas med svinekæber i Colombia/Venezuela til mexicanske tacos i Nord. Alt dette med et twist fra det danske kvalitetskøkken, hvorfra kokken har mange års erfaring. 

Kvalitetsmad, der smager!

Vi går aldrig på kompromis med smagsoplevelsen og råvarerne. Vi står hårdt på, at street food også kan være veltilberedt god kvalitet. At bide i en ret fra El Jefe er en fest af smage fra kontinentet, hvor kokken selv kommer fra. 

Wibe!

Folk kommer ikke kun for at spise god mad - de kommer også for hele oplevelsen. Stemningen, duftene og ikke mindst den personlige, ligefremme og muntre betjening, som vores kunder møder i vores food truck.

Billede af El Jefe Foodtruck

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling