SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Cykel·Is & Dessert

Søde Økologiske Friskbagte Pandekager Ad Libitum

Pandekagevogn fra SweetStreet – Så er du sikret den bedste oplevelse. Hos os finder du blandt andet Danmarks første pandekagecykel og med erfaring i branchen siden 2009, har vi nu 12 vogne. Pandekager er en fantastisk måde at tilføje et strejf af sødme til din næste fest eller arrangement. Vi medbringer alt til arrangementet selv den gode lounge musik. Dertil får du altid en eller flere glade, søde og passionerede medarbejdere ud til at lave pandekagerne til dig og dine gæster.

SweetStreet bager alle pandekager på stedet til dit arrangement, hvilket sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse og ikke mindst oplevelsen af kunsten bag fremstillingen af den fejlfrie runde pandekage. SweetStreets medarbejdere er yderst serviceminded og serverer altid vores produkter med et smil på læben og et glimt i øjet.

Vi serverer typisk i 2 timer, men det afhænger af, hvor mange I er. Har I nogle specifikke ønsker til serveringstiden, så angiv det venligst i kommentarfeltet her på siden.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Sweets to the Streets

Verificeret

Ny
Sweets to the Streets
2100 København Ø

De førende indenfor Sweet Street Food. Erfaring siden 2014. Vi serverer med dedikation og passion, økologisk ristet kaffe, økologiske søde pandekager, belgiske vafler, flødeis og æbleskiver til jul selvfølgelige med hjemmelavede toppings fra vores special designede vogne.

Vores slogan: We count memories not calories.

Billede af Sweets to the Streets

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling