Foodtruck·Fusion

Gadekøkkenets Snack-Tapas med Italienske Specialiteter

Vi præsenterer vores italienske snack-tapaskoncept, Scrocciarellas. Konceptet består af 3-4 forskellige lækre varianter af scrocchiarella brød, der er fyldt med forskellige cremede elementer, salater, luksuriøse toppings og grillede grøntsager. Vi tilbyder altid en variation af fyld med forskellige typer kød såsom okse, gris, kylling samt vegetariske valgmuligheder.

Vores Scrocciarellas er skabt med omhu og med fokus på at bringe autentisk italiensk smag og kvalitet til vores kunder. Vi glæder os til at forkæle jer med vores smagfulde scrocchiarella-varianter og unikke kombinationer af ingredienser.

Praktisk

  • Vi ankommer ca. 1 time inden servering.
  • Serveringsvinduet er på maks 2-3 timer.

Vi glæder os til at servere til dit event.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Himmerlandskokkens Gadekøkken

Verificeret

Himmerlandskokkens Gadekøkken
9670 Løgstør

Himmerlandskokkens gadekøkken består af erfarne branchefolk med lang accenitet inden for kokkefaget. Vi sætter en ære i at lave fuldendte og smagsfulde måltider som tager sig flot ud og præsenterer sig på en spændende og lækker måde. 

Vi er med på tiden trend og arbejder både med økologi og bæredygtighed i vores produktion. Vi leverer det der aftales og sørger altid for at hjælpe vores kunder med at lave en behovsafdækning af deres aktivitet/event.

Billede af Himmerlandskokkens Gadekøkken

Ofte stillede spørgsmål

Allergener og Diæter

Maden

Praktisk

Ændringer og afbestilling