Ny
Mobil Bar·Juice

Vitaminbomber fra Juicebar med Friske Økologiske Råvarer

I mere end 12 år har vi inspireret med farvestrålende juicebarer til diverse events, messer, fester mm. – og vi møder gerne op til din kommende begivenhed.

Erstat eller supplér kaffe, sodavand og vin med en sund forfriskning til dit arrangement. High on Juice serverer lækker farvestrålende friskpresset juice af økologiske ingredienser. Vores erfaring er, at juicen er et “event i eventet”, og gæsterne synes, det er en sjov, sund og anderledes oplevelse – hvad enten der er 30 eller 10.000 gæster.

Vi presser og serverer juicen ude hos jer.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om High on Juice

Verificeret

Ny
High on Juice
2820 Gentofte

High on Juice er din mobile juicebar, der serverer farvestrålende og friskpresset økologisk juice i hele landet. Vi kører dagligt ud fra både Jylland og Sjælland.

Vores erfaring er, at juicen er en lille “event i eventet” og gæsterne synes, det er en sjov og anderledes oplevelse - hvad end der er 20 eller 5000 gæster. Det er selvfølgelig også muligt at få serveret lækre og farverige smoothies.

Vi bruger udelukkende økologiske frugt og grønt i vores juicebar. High on Juice udspringer fra High on Life – et sundhedsunivers grundlagt af Mads Bo, som har mere end 19 års erfaring med juice og smoothie, skrevet 8 juice- og smoothiebøger og et hav af lækre opskrifter i bagagen.

Billede af High on Juice

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Kosthensyn og Servering

Ændringer og afbestilling