SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Cykel·Is & Dessert

Belgisk Vaffelvogn med Saltkaramel, Jordbær og Lemon Curd

Lej en vaffelvogn eller en kombineret kaffe- og vaffelvogn fra SweetStreet. Det er en fantastisk måde at tilføje et hyggeligt element til dit arrangement. Udover at vores vogne i sig selv skaber den helt rigtige stemning, så er vi også hurtige til at servere vores barista kaffe og lækre belgiske vafler og dermed forekommer der minimal kø.

Vi importerer vores vaffel dej fra det anerkendte belgiske firma Vitalgaufre og bager selv vaflerne, dette har vi gjort nu i 2 generationer. Denne belgiske vaffel, er en Liège vaffel – sød og karamelliseret og har en uimodståelig duft og smag.

Til vaflerne kan man vælge alverdens hjemmelavede toppings. Vi medbringer altid hele menuen og I spiser så mange I har lyst til – “all you can eat”. Se vores vaffel-menu nedenfor.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Sweets to the Streets

Verificeret

Ny
Sweets to the Streets
2100 København Ø

De førende indenfor Sweet Street Food. Erfaring siden 2014. Vi serverer med dedikation og passion, økologisk ristet kaffe, økologiske søde pandekager, belgiske vafler, flødeis og æbleskiver til jul selvfølgelige med hjemmelavede toppings fra vores special designede vogne.

Vores slogan: We count memories not calories.

Billede af Sweets to the Streets

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling