Ny
Mobil Bar·

Levende Champagnevæg

Eksklusivitet og mystik – Bag væggene af blade gemmer sig serveringspersonale, som er klar til at skænke kølig champagne eller cremant til gæsterne. Det kreative setup tilføjer en ekstra dimension til festen og giver gæsterne en sjov og SoMe-venlig oplevelse.

Når gæsterne ønsker et glas, ringer de blot på klokken. Herefter rækkes der diskret, med fløjlshandske, et glas bobler ud gennem ‘bladene’ til gæsten. Det giver et elegant og overraskende element med en aura af mystik. Dine gæster får noget at tale om og huske længe efter festen!

Væggen er åben i 2 timer med servering, men mere tid kan tilkøbes. Prisen er inkl. opsætning, nedtagning, champagneglas, personale der serverer og efterfølgende indsamler glas.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om One Bar Group

Verificeret

Ny
One Bar Group
4300 Holbæk

Hos One Bar Group er vi specialister i at skabe autentiske baroplevelser, der løfter enhver begivenhed til nye højder. Vores kunder spænder bredt, da vi tilpasser vores løsninger til både private fester og firmaarrangementer.

Vores styrke ligger i at levere premium drikkevarer og atmosfære til enhver festlig anledning. Vi skiller os ud med vores specialtilpassede barløsninger og vores fokus på at bringe stemningsfulde omgivelser med til arrangementet.

Billede af One Bar Group

Ofte stillede spørgsmål

Champagnevæggen

Praktisk

Ændringer og afbestilling