Is & Dessert·Bar

Hjemmelavet Italiensk Gelato Ad Libitum

Hjemmelavet italiensk is fremstillet af gode råvarer - med økologisk mælk fra lokalt økologisk kvægbrug.

Vi kommer ud til dig og sætter vores isbar op. Her serverer vi vores hjemmelavede is og hjemmelavede guf, hvor I kan spise så meget I vil! Uanset om det er til din private fest eller firma-arrangement.

En all inclusive isbar med bemanding:

  • ​Du vælger selv hvad isbaren skal indeholde (se længere nede på siden).
  • Vi serverer og pynter isen efter hver gæsts ønske. I vaffel eller bæger.
  • Is ad libitum i 2 timer.
  • Vi sætter alt op og tager alt med igen - du har intet besvær.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Gelato Italia

Verificeret

Gelato Italia
5700 Svendborg

Is er ikke bare is

Lad os klare desserten til din fest eller dit firmaarrangement. For kun kr. 70/kuvert kan du glæde dine gæster, forretningsforbindelser eller kollegaer med hjemmelavet Italiensk Gelato fra vores lille ismejeri i Svendborg. Og du skal blot vælge varianter, resten klarer vi.

Det at lave hjemmelavet Gelato:

Der er nok mange forskellige holdninger til hvornår man kan kalde noget for hjemmelavet. For os er det ikke nok, at man blot åbner en karton mælk og rører lidt smag i mælken, for at køre massen på en ismaskine. Nej, hjemmelavet er kunsten i at balancere en opskrift, frisklavet helt fra bunden, med fokus på gode råvarer. Sådan opnår man en Gelato eller sorbet i høj kvalitet. 

Vi henter hver dag vores mælk friskmalket fra et økologisk kvægbrug lige uden for Svendborg. Denne mælk varmer vi op til 85 grader i vores pasteuriseringsmaskiner tilsat en blanding af de nødvendige tørstoffer, som vi ud fra vores egne opskrifter selv blander sammen. Dette udgør vores isbase. Denne isbase blandes så med de respektive smagsgivere, og køres på en speciel lavet ismaskine, som sikrer at isen får den helt rigtige mængde luft og konsistens. Og vi laver isen på daglig basis, så frisk som overhovedet muligt. Det er hjemmelavet, det er kvalitet – synes vi.

Råvarerne er nøje udvalgt, mælken er fra jersey køer 6%, hvilket betyder at vi kan reducere mængden af fløde. Sorbet er lavet på vores helt egen sukker sirup, tilsat frugt af høj kvalitet. 

Vi tilbyder som udgangspunkt vores klassikere, men har du et ønske om noget lidt anderledes, noget som du måske før har smagt, så lad os tale om det. Der er næsten ikke det vi ikke kan lave, hvis bare vi kan få råvaren.

Billede af Gelato Italia

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling