Om Gelato Italia
Is er ikke bare is
Lad os klare desserten til din fest eller dit firmaarrangement. For kun kr. 70/kuvert kan du glæde dine gæster, forretningsforbindelser eller kollegaer med hjemmelavet Italiensk Gelato fra vores lille ismejeri i Svendborg. Og du skal blot vælge varianter, resten klarer vi.
Det at lave hjemmelavet Gelato:
Der er nok mange forskellige holdninger til hvornår man kan kalde noget for hjemmelavet. For os er det ikke nok, at man blot åbner en karton mælk og rører lidt smag i mælken, for at køre massen på en ismaskine. Nej, hjemmelavet er kunsten i at balancere en opskrift, frisklavet helt fra bunden, med fokus på gode råvarer. Sådan opnår man en Gelato eller sorbet i høj kvalitet.
Vi henter hver dag vores mælk friskmalket fra et økologisk kvægbrug lige uden for Svendborg. Denne mælk varmer vi op til 85 grader i vores pasteuriseringsmaskiner tilsat en blanding af de nødvendige tørstoffer, som vi ud fra vores egne opskrifter selv blander sammen. Dette udgør vores isbase. Denne isbase blandes så med de respektive smagsgivere, og køres på en speciel lavet ismaskine, som sikrer at isen får den helt rigtige mængde luft og konsistens. Og vi laver isen på daglig basis, så frisk som overhovedet muligt. Det er hjemmelavet, det er kvalitet – synes vi.
Råvarerne er nøje udvalgt, mælken er fra jersey køer 6%, hvilket betyder at vi kan reducere mængden af fløde. Sorbet er lavet på vores helt egen sukker sirup, tilsat frugt af høj kvalitet.
Vi tilbyder som udgangspunkt vores klassikere, men har du et ønske om noget lidt anderledes, noget som du måske før har smagt, så lad os tale om det. Der er næsten ikke det vi ikke kan lave, hvis bare vi kan få råvaren.