Foodtruck·Burger

Greasy Burgers med Signaturdressing og Saftige Bøffer

Bestil vores foodtruck til dit næste event og oplev en fantastisk stemning og duft, når vi serverer helt friske Burgere til dine gæster.

Curly Burger vægter kvalitet, smag og historie. Vores burgers inkluderer for eksempel Oklahoma style onion burgers, der blev "opfundet" under Den Store Depression i 1929 af Homer Davis og hans søn Ross fra El Reno, Oklahoma. De ønskede at give lokalsamfundet en god oplevelse på trods af den økonomiske nedtur. Ved at halvere mængden af oksekød og erstatte det med fint snittede løg, som blev "smashed" sammen på en glohede stegeplade, fandt de ud af, at de kunne opretholde burgerens kendte smag til en mere overkommelig pris for folk i nød.

Ideen blev positivt modtaget og har siden været nydt med stor tilfredshed. Burgeren er også kendt som "Depression Burger", men hos Curly Burger er den et forsøg på et mere klimavenligt alternativ til traditionelle oksekødsburgere.

Vores Curly Burger serveres i en økologisk potatobolle fra Jalm&B, som er kendt som markedets bedste. Burgeren inkluderer også tykke pickles og vores egen dressing, der fuldender smagsoplevelsen.

Praktisk

  • Pr. kuvert inkluderer én Burger. Du kan opgradere til All You Can Eat.
  • Vi ankommer ca. 2 timer før spisetid.
  • Foodtrucken kræver adgang til strøm. Vi bruger 2 x 230V med jord. Mindst ét med 16A.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Curly Burgers

Verificeret

Curly Burgers
2930 Klampenborg

Mit navn er Asger, jeg er 30 år, og bor på Østerbro -

I foråret '22 startede jeg Curly Burger Foodtruck, efter 4 års tid i branhen, og allerede ved første sæson lavede vi 1000'vis af burgers, rundt om i hele landet, med stor glæde for både os og gæsterne. Jeg har dannet mig mine indtryk og erfaringer, både de gode og mindre gode, i en hård branche, men føler nu, at jeg har fundet min hylde, med min omkørende burgervogn 

At komme ud til selskaber, hvad end det blot er for et par timer, eller en hel dag, og hvad end vi snakker firmafester, konfirmationer, bryllupper eller noget helt fjerde, er altid en fornøjelse. At opleve de afventende, spændte, glade og ikke mindst sultne ansigter, bringer mig glæde, på en måde jeg ikke oplevede ved gadesalg. 

Med et brændende iver, engagement og sans for god mad, bestræber vi os på, at gøre alle oplevelser og opgaver personlige, med højt humør, gode minder til banken, og - selvfølgelig - de lækreste burgers.

Vi vægter kvalitet højt, med økologiske boller, hjemmelavede dressinger og friskhakket dansk oksekød. Selv vores vegetarbøffer er nøje udvalgte, og mærket med det efterhånden velkendte, og højtelskede grønne "Ø". Hvis du kombinerer dét, med en lyst og kærlighed til mad, særligt den snaskede af slagsen, får du Curly Burger 

Fedtede burgers, på den rigtige måde, lavet med kærlighed og gode årvarer, lyder det fristede? 

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så book Curly Burger til dit næste arrangement, allerede i dag! 

De kærligste hilsner

Asger fra Curly Burger

Billede af Curly Burgers

Ofte stillede spørgsmål

Maden

Praktisk

Ændringer og afbestilling