Foodtrailer·Foodtruck

Autentiske Tacos: Birria Beef, Chipotle Chicken og Frijoles

TAQU kommer ud med en smuk food trailer i skinnende rustfrit stål, som bringer de mexicanske farver og den mexicanske street food kultur med sig! Vi serverer lækre tacos, guacamole og nachos chips som sideret. Alle vores tacos kan toppes med et udvalg af lækre autentiske mexicanske salsaer. Vælg mellem ad libitum eller én servering.

‍Når du får besøg af TAQU til din fest, så får du serveret tacos lavet på bløde tortillaer af 100% majsmel. Smagen af majs er et grundelement i vores tacos og bygger basen for en unik smagsoplevelse. Vores menu består af tre forskellige og populære lækre tacos fra vores smukke food trucks, som sikrer dig og dine gæster et oplevelsesrigt måltid. Nedenfor kan du læse mere om hver af de tre tacos; Birria Beef, Chipotle Chicken og Langtidstilberedte Frijoles.

Alle vores dejlige tacos bliver toppet med en let syrlig og cremet avocado & grøn tomatsalsa og toppes efter ønske med friske koriander. Vi stiller et udvalg af lækre salsaer til rådighed, så du og dine gæster kan toppe dine tacos med eksotiske og lidt stærke smage hvis dette ønskes!

Vi serverer på genbrugelige ståltallerkener, som vi tager med os igen og vasker op efter serveringen.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om TAQU Jylland

Verificeret

TAQU Jylland
8981 Spentrup

TAQU har i mere end 3 år leveret lækker mexicansk mad og oplevelser til private- og firmafester i hele Danmark. Med en menu og et koncept, som er er blevet forfinet og gennemarbejdet er TAQU nu klar til at servere til endnu flere vigtige begivenheder!

Lækre tacos, cremet guacamole og smagfulde salsaer er vores fokus!

Billede af TAQU Jylland

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling