Ny
Foodtrailer·Vegetarisk

Veganske Lækkerier; Sprøde Paninis, Wraps og Nachos

Vi serverer lækkert vegansk street food af økologiske råvarer i bionedbrydeligt emballage. Bæredygtighed er tænkt ind i alle dele af oplevelsen - selv vognen er en ombygget retrovogn fra 1974. Skal du holde en hyggelig, uformel fest, er det os, du skal booke.

Menuen er All You Can Eat koncept med Sprød Panini, Luxus Wraps og Gourmet Nachos. Du kan læse om alt indholdet længere nede på siden.

Vi har både en grøn og en gul vogn, som du kan se på billederne her på siden. Foretrækker du den ene over den anden? Så angiv det blot i kommentarfeltet når du bestiller. Så forsøger vi selvfølgelig at imødekomme dit ønske.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Vex Mex - Green Street Food

Verificeret

Ny
Vex Mex - Green Street Food
5400 Bogense

Vex Mex er den farverige foodtruck, hvor humøret altid er højt! Vores menu er skabt med omhu og kærlighed, udelukkende lavet af økologiske råvarer, der er nøje udvalgt for at skabe smagfulde og ernæringsmæssige lækkerier.

Vi leverer ikke bare en madoplevelse, men en rejse ind i et grønnere og mere bæredygtigt univers. Selv vores foodtruck er en del af denne vision - en ombygget retrovogn fra 1974, der har fået nyt liv for at bringe både nostalgi og modernitet til din begivenhed. Samtidig serverer vi i bionedbrydeligt emballage.

Så hvis du planlægger en hyggelig, uformel fest, er det os, du skal booke. Lad os sammen skabe en mindeværdig oplevelse, hvor bæredygtighed møder lækkert vegansk street food, og hvor hvert bid fortæller historien om en grønnere fremtid.

Billede af Vex Mex - Green Street Food

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Foodtruck

Ændringer og afbestilling