Vogn·Pandekager

Hjemmelavede Crêpes med Brændte Mandler, Cointreau eller Nutella

Bestil en af vores populære Crepes-boder til din næste fest. Vi kommer ud til alle slags arrangementer og laver velsmagende hjemmelavede "kæmpe" pandekager.

Se vores lækre pandekagevarianter nedenfor.

Note: Vi kan producere cirka 40 crepes i timen. Ved behov for større volumen, vil det kræve flere af vores pandekagevogne.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Aarhus Sweet Food

Verificeret

Aarhus Sweet Food
8200 Aarhus

Friskbrygget baristakaffe, lækre crepes, is eller brændte mandler til dit næste arrangement? Så kommer vi gerne til jer! Hos Aarhus Sweetfood har vi lidt for en hver smag og med vores 11 vogne er vi rustet til enhver form for arrangement. Vi har erfaring i stort set alle type arrangementer som bryllup, konfirmation og fødselsdag eller de større arrangementer som firmaevents og festivaler.

Vores produkter er altid med økologisk mælk og med vores egne Aarhus Sweet Food Blend kaffebønner. Vores specialristede kaffebønner, Aarhus Sweet Food Blend er både økologiske og fair trade. Kaffebønnerne er fra Honduras, Etiopien og Sumatra, er ristet i England og giver en saftig frugtsyre, lækker karamel sødme og krydret finish.

Vi ser frem til at møde jer til jeres næste arrangement!

Billede af Aarhus Sweet Food

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling