SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Mobil Bar·

Fri Cocktailbar med Premium Drikkevarer

4 timers fri cocktailbar med 7 varianter af cocktails og 2 varianter af alkoholfrie mocktails. Prisen er inkl. vores eksklusive mobile barmoduler, professionelle bartendere, vaskbare plastglas, garnish, menukort og isterninger.

Barmodulerne skræddersyes så det passer til jeres lokation. De kommer i forskellige farver (hvid, sort, træ eller rust) med lys i front og arbejdslys til personaler. Se vores billeder her på siden.

Vi kan lave fra 1,2 til 100 meter bar, så vi kan afvikle baren lige meget om du kan holde privatfest eller mangler en barløsning til en koncert eller stor firmafest. Samtidig har vi en hvid cirkelbar, der måler 5 meter i diameter.

Udseende, udtryk og størrelse på baren aftales i en løbende dialog med dig efter bestilling.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om One Bar Group

Verificeret

Ny
One Bar Group
4300 Holbæk

Hos One Bar Group er vi specialister i at skabe autentiske baroplevelser, der løfter enhver begivenhed til nye højder. Vores kunder spænder bredt, da vi tilpasser vores løsninger til både private fester og firmaarrangementer.

Vores styrke ligger i at levere premium drikkevarer og atmosfære til enhver festlig anledning. Vi skiller os ud med vores specialtilpassede barløsninger og vores fokus på at bringe stemningsfulde omgivelser med til arrangementet.

Billede af One Bar Group

Ofte stillede spørgsmål

Baren

Praktisk

Ændringer og afbestilling