MadlavningskøkkenAldersgrænse ved booking: 21 år

Det perfekte forsamlingshus tæt på Randers!

Borup forsamlingshus er velegnet til store som små fester. I huset er der en lille sal som har plads til ca. 30 personer, den store sal kan der dækkes op til ca. 100 personer.

Den store sal er meget regulær og giver mulighed for forskellige bordopdækninger. Ud over gode lokaler byder forsamlingshuset også på indhegnet gårdhave med sandkasse, 2 høje barnestole.

Vær venligst opmærksom på at Rita er frivillig, lige som bestyrelsen. Det kan være nødvendigt, at ringe et par gange, for at få fat i hende. Bemærk at ved brug af mail eller bookingforespørgsel, vil der være en responstid på op til et døgn inden man får svar.

Lejepriser inkl. service og forbrug:

Hele huset1800kr
TilkøbSlutrengøring500kr.
TilkøbMusikanlæg600kr.
Depositum1000kr.
RabatMandag til torsdag-300kr
MedlemsfordelLille sal1000kr.
Ekstra dag+500kr.

Aldersgrænse for booking er minimum 21 år. Huset udlejes ikke til ungdomsfester (fester hvor største delen er yngre end 21 år)

Faciliteter

Praktisk information

Check ind
12:00
Check ud
08:00

Husregler

VIS HENSYN: Huset ligger i beboet område. Døre og vinduer skal være lukket efter kl. 24.00
Der henstilles til at festen ikke foregår foran forsamlingshuset, på parkeringspladsen og i byen. Der må IKKE parkeres i indkørsel til Borup Byvej 79 (ejendom bag forsamlingshuset)

Som hovedregel gælder lejemålet fra kl. 12.00 til kl. 8.00 den følgende dag, evt. andre ønsker
aftales med udlejer. Ved lejemålets ophør skal der være foretaget oprydning INDE OG UDE.

I lejemålet er inkluderet leje af borde, stole og service, forbrug af el, gas, og vand. Borde og stole skal forblive i huset. Iflg. brandmyndighederne må der opholde sig max. 149 personer i forsamlingshuset og der må ikke forekomme overnatning i huset.

Såfremt forsamlingshuset ikke er udlejet, vil det være muligt at påbegynde borddækning og evt. benytte køkkenet dagen før lejemålet. Dette kan dog først aftales ca. 1 uge før lejemålet.
Såfremt lejer vil være sikker på at kunne benytte huset dagen før eller efter lejemålet, kan dette sikres mod en ekstrabetaling på kr. 500,- pr. dag.

Festen eller arrangementets art og antal deltagere skal altid oplyses overfor udlejer. Lejer (den der har underskrevet kontrakten) er ansvarlig og erstatningspligtig for enhver form for opstået skade eller ødelæggelse af såvel inventar og service samt bygningsdele. Såfremt ekstra rengøring er nødvendigt efter udlejning vil der ske modregning i depositum eller rengøring vil blive udført af rengøringsfirma for lejers regning.

Lejer skal selv medbringe emballage til hjemtransport af evt. tiloversblevet mad. Service som forefindes i huset må IKKE fjernes. Lejer skal medbringe køkkenruller, staniol, husholdningsfilm, bagepapir, lastposer og affaldssække. Huset har toiletpapir, håndsæbe, håndsprit, håndklæder, viskestykker, opvaskemiddel og opvasketabs.

Ved forsamlingshuset finder der affaldscontainer / madaffald skal i affaldscontainer.
Papkasser skal klappes sammen inden de lægges affaldscontainer.
Tomme flasker samles i affaldssække og stilles v/affaldscontainer.
Tomme dåser samles i affaldssække og stilles v/affaldscontainer.

I køkkenet findes en Brand- og Evakueringsinstruks i tilfælde af brand.
I køkkenet findes en vejledning til betjening af varmepumper.

Betjening af OPVASKEMASKINE: Se vejledning i køkkenet.
Service SKAL skylles af inden isætning i opvaskemaskine. Kopper, glas og bestik SKAL aftørres efter vask. Alt service SKAL være tørt inden det sættes i skabene.
HUSK efter brug af opvaskemaskine: LUKKE VANDET AF OG RENSE FILTER

Ølankere og slushicemaskiner skal opstilles i lille sal.
Partering af helstegt pattegris eller lignende skal foregå i lille sal.
Der må IKKE bruges glimmer i forsamlingshuset.

Afbestilling

Gratis afbestilling inden for 48 timer
Forudbetalings- og afbestillingsregler: Super fleksibel

Har du spørgsmål til Borup Forsamlingshus?