SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Vogn·Jul

Hjemmelavede Æbleskiver på Den Bedste Familieopskrift

Spred julestemning med hjemmelavede æbleskiver. Æbleskivedejen bliver lavet fra bunden og er økologisk. Den er skabt ud fra de bedste familieopskrifter. Vi står på stedet og vender den skønne æbleskive dej med strikkepinde, som det traditionelt er blevet gjort.

Vores gammeldags æbleskiver er lidt større end normalt, da vi har fået lavet hullerne i æbleskivejernet større, hvilket gør at 3 stk. kan mætte de fleste.

Når vi serverer vores hjemmelavede æbleskiver har vi både det traditionelle tilbehør med, såsom flormelis og hjemmelavet syltetøj, men vi har også nye ingredienser som Nutella, æblekompot, mandelsplinter, hjemmelavet saltet karamel og flødeskum.

Udover æbleskivevogne, kan SweetStreet også klare glögg og varm chokolade med flødeskum. Det kan du tilkøbe her på siden.

Vi serverer som udgangspunkt i 2-3 timer afhængigt af, hvor mange I er. Har du særlige ønsker til serveringstiden, så angiv dem venligst i kommentarfeltet når du bestiller.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Sweets to the Streets

Verificeret

Ny
Sweets to the Streets
2100 København Ø

De førende indenfor Sweet Street Food. Erfaring siden 2014. Vi serverer med dedikation og passion, økologisk ristet kaffe, økologiske søde pandekager, belgiske vafler, flødeis og æbleskiver til jul selvfølgelige med hjemmelavede toppings fra vores special designede vogne.

Vores slogan: We count memories not calories.

Billede af Sweets to the Streets

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling