SøgFind mad og lokaler til fest
Foodtruck·Latinamerikansk

Sydamerikanske Empanadas; En Autentisk Oplevelse

LIMA byder på et varieret udvalg af empanadas! Vælg mellem veganske varianter fyldt med friske grøntsager, Okse & Chili for en krydret oplevelse, eller den lækre ostefyldte version. Alle serveres med salsa, chimichurri eller chilimayo for at fuldende smagsoplevelsen.

Du vælger hvilke varianter vi skal have med. Se udvalget længere nede på siden.

Praktisk

  • Pr. kuvert dækker "All you can eat" af vores lækre Empanadas
  • Vi kan servere op til 100 kv. i timen.
  • Foodtrucken kræver strøm. Vi anvender 16A kraftstik (CEE med 5 poler). Er I mere end 100 personer, skal vi bruge 2 x 16A.
  • Vi ankommer ca. 1,5 time før I skal spise.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om LIMA Empanadas

Verificeret

LIMA Empanadas
8361 Hasselager

LIMA er stiftet i Aarhus i år 2018, virksomheden startede som en café, men har i dag vokset sig til at servicere hele Danmark med empanadas, både private og virksomheder. 

Vi lever og ånder for empanadas. Vi producerer udelukkende empanadas, som vi laver fra bunden og ud fra vores egne opskrifter. Vi leverer både til det danske og udenlandske marked – og vi arbejder hver dag på at udbrede kendskabet til de sydamerikanske små brødpakker.

I dag er vi beliggende i Boes ved Skanderborg, hvor vi udvikler og producerer alle vores empanadas. Derudover har vi en solid ballast inden for fødevareindustrien og gjort os mange erfaringer i årenes løb. Vores empanadas er lavet med en sydamerikansk butterdej, som er fyldt med nye og velkendte smage. I dag gør vi os både inden for foodservice og detail.

Billede af LIMA Empanadas

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Foodtruck

Ændringer og afbestilling