4 af 5.0
Bil·Kaffevogn

Kaffebilen Rita; én af Danmarks Hyggeligste Damer

Danmarks hyggeligste kaffeoplevelser. Rita er nok én af vores hyggeligste damer. Hvis bare man giver Rita lidt strøm og et kærligt klap på forskærmen, så er hun klar til at ‘shine’.

Den lækre kaffe fås i alle afskygninger i både varme og kolde versioner, og til alle events er der fuldt udvalg fra vores menukort. Vi tilbyder bl.a. espresso, machiato, americano, caffe latte, cappuccino, flat white, cortado, iskaffe og filterkaffe.

Udover vores lækre kaffe har vi også økologisk te, kakao og chai latte. Desuden sørger vi altid for at have et udvalg af mælk og plantemælk, så der er muligheder for alle.

Kaffebilen kan også tilbyde lidt lækkert at spise. Lækre Donuts. store cookies og evt. croissanter, smurte rundstykker eller andet.

En af vores uddannede baristaer serverer for jer med et smil.

Serveringsvinduet er på 1 time—mere tid kan tilkøbes herunder.

Dine gæster kan drikke ad libitum.

Vi kan servere ca. 60 kopper/time.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Kaffevogne

Verificeret

4 af 5.0
Kaffevogne
4200 Slagelse

Kaffevogne tilbyder kaffevogne til alle størrelse arrangement eller en events, hvor I ønsker at give jeres gæster en særlig hyggelig kaffeoplevelse. Vi producerer kaffe af højeste italiensk kvalitet leveret af Segafredo Zanetti, som bliver brygget direkte i vores kaffevogne - både som espresso og almindelig filter kaffe.

Vi bruger altid professionelle baristaer, og vi kan derfor sørge for at give en kaffeoplevelse, som er udover det sædvanlige. Du kan derfor være sikker på, at når du booker en kaffevogn fra os, så er der også tid til en sludder, en vittighed (vi kan ikke garantere, at den er god) og et STORT smil.

Billede af Kaffevogne

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling