Ny
Mobil Bar·

Monkey 47: Unik Barvogn med Gin og Tonic

Mangler du et mobilt og farverigt barsetup, så er vores stemningsfyldte ombyggede barvogn med Monkey47 Gin den perfekte løsning!

Der er inkluderet 4 varianter af drinks/cocktails og 2 varianter af mocktails; baseret på en af ginverdenens store ikoner, Monkey 47! En forrygende dry gin fra Schwarzwald lavet på et forbløffende antal ingredienser (jep – 47), som på magisk vis går op i en højere enhed.

Historien bag Monkey 47 gin er helt unik, utrolig og speciel! Montgomery Collins, en pilot fra Royal Air Force, forlod sit liv i Indien for at hjælpe med genopbygningen af Berlin Zoo efter 2. Verdenskrig. Mens han var der, mødte han en abe ved navn Max, og de udviklede et tæt bånd. Efter genopbygningen af Berlin Zoo flyttede Collins til Schwarzwald , en stor, mørk skov i Tyskland. Her brugte han sin tid på at lave gin ved at finde botanicals rundt omkring i skoven. Resultatet blev Max the Monkey - Schwarzwald Dry Gin.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om One Bar Group

Verificeret

Ny
One Bar Group
4300 Holbæk

Hos One Bar Group er vi specialister i at skabe autentiske baroplevelser, der løfter enhver begivenhed til nye højder. Vores kunder spænder bredt, da vi tilpasser vores løsninger til både private fester og firmaarrangementer.

Vores styrke ligger i at levere premium drikkevarer og atmosfære til enhver festlig anledning. Vi skiller os ud med vores specialtilpassede barløsninger og vores fokus på at bringe stemningsfulde omgivelser med til arrangementet.

Billede af One Bar Group

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling