Foodtruck·Mexicansk

Lækre Mexicanske Tacos lavet med Håndværk og Store Smage

Ignacio Orellana, Chefkok

The Taco Truck er en foodtruck drevet af en dybtgående nysgerrighed og passion for at udforske og forfine den autentiske mexicanske tacooplevelse. Vores rejse startede med en simpel ambition om at genopdage ægte mexicanske smage gennem traditionelle metoder som nixtamaliseret majs, hvilket giver vores majstortillas deres unikke karakter og gør dem glutenfri.

Chefkokken Ignacio rejser hvert år til Mexico i jagten på nye teknikker, inspiration og autentiske ingredienser. Hans eventyr har ført ham gennem små landsbyer og travle markeder, hvor han har mødt lokale kokke, lært af deres viden og bragt nye ideer tilbage til vores køkken. Ignacio's årlige rejser beriger vores menu og sikrer, at vi kan servere de mest autentiske og overraskende smagsoplevelser.

Søgen efter viden, kreativitet og utrætteligt teamwork er kernen i, hvem vi er. Vores mission er at overraske og glæde vores gæster med hver eneste bid.

Velkommen til The Taco Truck, hvor vi tager mexicanske tacos til nye højder. Vores menu byder på en række udsøgte tacos, fra den klassiske Pork Carnitas til den innovative veganske mexicanske chorizo. Vi ser frem til at bringe en bid af Mexico til dit næste event!

Serveringsvinduet er på 2 timer. Vi ankommer ca. 45 minutter før.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om The Taco Truck

Verificeret

The Taco Truck
2300 København S

The Taco Truck er en foodtruck i København, der serverer autentiske mexicanske tacos lavet med håndværk og kvalitet i fokus. Vores menu er inspireret af det mexikanske køkken og vi elsker at eksperimentere med forskellige ingredienser og smagsvarianter. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og bruger mange timer i køkkenet for at sikre, at vores tacos er lavet med den bedste smag og kvalitet. Vi tror på, at København og Danmark fortjener tacos lavet med passion og attitude, og derfor har vi åbnet vores egen foodtruck. Følg med i vores eventyr og bestil de bedste mexicanske tacos i København hos The Taco Truck.

Billede af The Taco Truck

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling