Ny
Mobil Bar·

Selvbetjent Cocktailvæg med Nohrlund Organic Cocktails

Vil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartendere for en aften?

Det kan du med en “Cocktailvæg” da det er en selvbetjeningsbar. Her kan gæsterne selv kan tappe lige det de ønsker i glasset. Det er en sjov og anderledes måde man kan engagere sine gæster og skaber et perfekt samtaleemne. Du sikrer samtidig, at der ikke er kø i baren!

Cocktailvæggen giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem de forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne.

Cocktailvæggen er en mobil trævæg med taphaner. Disse taphaner fungerer præcis, som man kender det fra fadølsanlæg. Her er taphanerne blot med læskende økologiske Norhlund cocktails. Den er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og ønsket antal cocktailvarianter.

Alt er inkluderet, herunder facilitator, isterninger, vaskbarer plastglas, garnish, menukort, opsætning og nedtagning. 

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om One Bar Group

Verificeret

Ny
One Bar Group
4300 Holbæk

Hos One Bar Group er vi specialister i at skabe autentiske baroplevelser, der løfter enhver begivenhed til nye højder. Vores kunder spænder bredt, da vi tilpasser vores løsninger til både private fester og firmaarrangementer.

Vores styrke ligger i at levere premium drikkevarer og atmosfære til enhver festlig anledning. Vi skiller os ud med vores specialtilpassede barløsninger og vores fokus på at bringe stemningsfulde omgivelser med til arrangementet.

Billede af One Bar Group

Ofte stillede spørgsmål

Cocktailvæggen

Praktisk

Ændringer og afbestilling