Ny
Is & Dessert·Cykel

Ægte Siciliansk Gelato og Sorbet fra Iscykel

Fantastisk mobil gelato bar skaber glæde med 7 forskellige smage og skønne vibes. Med vores lækre Italienske is fra Sicilien får du garanteret et smil på læben når vores is rammer dine smagsløg.

Med Sydcalifornisk stemning, Siciliansk smag og Dansk æstetik og professionalisme, er vores drøm at give en oplevelse af at være på isbar hvor end du er. Med nøje udvalgte gelatos og sorbeter bringer vi glæde til dit arrangement som dine gæsterne vil elske.

Der vil som udgangs punkt være 4 gelato variationer og 3 sobert variationer at vælge imellem. Ønsker du at ændre på denne fordeling kan det nemt arrangeres. Angiv blot dine ønsker i kommentarfeltet når du bestiller - eller tag en snak med os om det efterfølgende.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om SO NAIS

Verificeret

Ny
SO NAIS
1715 København V

Vi ønsker, at alle kan nyde lækker gelato, uanset hvor de er i København. Så vi startede vores lille iseventyr kaldet SO NAIS. Vi er Nils fra Vesterbro og Anders fra Sveriges vestkyst.

Vi blander en skandinavisk forståelse af kvalitet med udsøgt italiensk gelato og nostalgiske vibes fra det sydlige Californien. Sammen med os får du en enestående oplevelse.

Billede af SO NAIS

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling