Pølsevogn·Fusion

Gourmet Hotdogs med Lækre Toppings fra Fusionkøkkenet

Book vores foodtruck med All You Can Eat af Gourmet Hotdogs. Vælg to varianter som vi serverer for dine gæster.

Foodtrucken kræver strøm. Vi bruger et rødt fem-benet CEE-stik med 16A.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Street Meals Gourmet Hotdogs

Verificeret

Street Meals Gourmet Hotdogs
8600 Silkeborg

Lækre hotdogs, som er lavede på de bedste råvare. Vores pølser leveres af Silkeborg Slagteren. Senneppen leveres af Svendborg sennepfabrik og alt vores sylt er lavet fra bunden.

Vores hotdogs er lavet af friske ingredienser og serveres på lækre brioche brød. Vores Øffen hotdog er lavet med en velsmagende ramsløgspølse og toppet med ketchup, cognac sennep, middelalder sennep, karamelliserede løg, hjemmesyltede løg med estragon, agurkesalat med dild og flæskesvær.

Hvis du er mere til oksekød, så prøv vores Oksen hotdog, lavet med en saftig oksepølse og toppet med ketchup, cognac sennep, middelalder sennep, karamelliserede løg, hjemmesyltede løg med estragon og ærteskud.

Hvis du er på udkig efter noget med lidt mere bid, så kan du prøve vores Chili Cheese dog, som er lavet med en ramsløgspølse, toppet med cheddar, chili con carne og jalapeños.

Sidst men ikke mindst, så har vi vores Philly Cheese dog, som er lavet med sous vide kalvecuvette vendt i cheddar, sennepsmayo, karamelliserede løg og hjemmesyltede løg med estragon, alle serveret på et lækkert brioche brød.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at vores gourmet hotdogs vil give dine gæster en smagsoplevelse, de sent vil glemme!

Billede af Street Meals Gourmet Hotdogs

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling