Ny
Mexicansk·Street Food

Plantebaseret Fiesta: Mexicansk Finger Food

Er du interesseret i at få en 100% plantebaseret Vegansk Mexicansk Buffet ud til din fest eller event? Så er vores menu garanteret noget for dig!

Vi specialiserer os i Finger Food og Street Food. Vi er altid med under selskabet. Dels fordi vi lægger vægt på æstetik og derfor gerne vil sørge for, at både servering og opsætningen er flot og indbydende. Men vi sætter også en ære i at tale med gæsterne og have tid til dette.

Når du bestiller kontakter vi dig for at aftale nærmere ift. opsætning.

Vi er ved dit event i omkring 2 timer, hvor vi sørger for, at buffeten hele tiden er fyldt med lækker mad.

Vi ankommer 1 time inden spisetid for at gøre alt klar.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om La Chica Mala

Verificeret

Ny
La Chica Mala
2450 København SV

Vi er et 100% plantebaseret catering med en stor passion for det mexicanske street food køkken. Vi har sammenlagt over 30 års erfaring i plantebaseret og vegansk mad. Vores mad er simpel, fuld af smag og lavet fra bunden. Vi laver vores chips, salsa, dip, marinade, dressing fra bunden af. Desuden sylter vi selv. 

En ting vi er stolte af og som vi lægger en ære i, er vores evne til at fremtrylle en unik chipotle dressing. Den og vores åste dressing (det kalder vi den) er absolut blandt favoritterne og kan bruges til både sin carnen, chips og tacos. Ja, hele vejen rundt. 

Vores chili sin carne er nærmest must - have hvis du bestiller fra os, der er lige nok chili i, til alle kan være med. 

Vi leverer ud af huset til hele Danmark og til både store og små events. Vi er også udbyder af en cocktailbar med speciale i margaritas.

Vi er altid med under selskabet. Dels fordi vi lægger vægt på æstetik og derfor gerne vil sørge for, at både servering og opsætningen er flot og indbydende. Men vi sætter også en ære i at tale med gæsterne og have tid til dette. 

Billede af La Chica Mala

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling