Ny
Tuk tuk·Kaffevogn

Dø' Lækker Kvalitetskaf'

Book vores lille tuk tuk kaffevogn og så serverer vi døøø' lækker kaf' for dine gæster! Når du bestiller Dø' Lækker Kaf', får du fri kaffebar med alle kaffevarianter, kakao, te og chai latte—og en barista med godt humør.

Vi medbringer alt nødvendigt udstyr og kan både servicere indendørs og udendørs arrangementer. Store og små opgaver kan løses, og kvaliteten på kaffe er høj.

Vi kan servere ca. 60 kopper/time.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Dø' Lækker Kaf'

Verificeret

Ny
Dø' Lækker Kaf'
5000 Odense C

Jeg er stolt ejer af en lille kaffe vogn, også kendt som en kaffe tuk tuk. Jeg elsker at snakke med mennesker og dele glæde gennem kaffe. Jeg håber, at du vil booke min vogn og dele et smil med mig mens du og dine gæster smager på en god kop kaffe.

Jeg tilbyder kaffebar service til virksomheder og fester. Heriblandt en større fest som bryllup, sommerfest, konfirmation, barnedåb, svendegilde eller studenterfest.

Når du bestiller Dø' Lækker Kaf', får du fri kaffebar service med alle kaffevarianter, kakao, te og chai latte—og en barista med godt humør. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr og kan både servicere indendørs og udendørs arrangementer. Store og små opgaver kan løses, og kvaliteten på kaffe er høj.

Billede af Dø' Lækker Kaf'

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling