Billede af Is & Dessert

Lej Isvogn til Fest & Events med Personlig Service

Find en isvogn til dit område. Du får altid personlig service med. Se priser og ledighed med det samme

Andreas står klar til at hjælpe
Har du brug for hjælp til at bestille?Ring til os på 93 40 60 40

Vores kunder elsker at dele glæden ved street food

En street food oplevelse til dit event er noget du—og ikke mindst dine gæster—vil huske!

Start din søgning

Ofte stillede spørgsmål

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Lej en Smækker-Lækker Isvogn til en Helt Særlig Begivenhed

Det er de små ting, der gør den helt store forskel til dit event. Og hvad er bedre end en god dessert? Vi tilbyder et bredt udvalg af isvogne og andre søde oplevelser til enhver lejlighed.

Søde Sager på Hjul – Helt Enkelt

En dessertvogn til din fest er den perfekte måde at forkæle dine gæster og sætte prikken over i'et på din begivenhed. Vi tilbyder en bred vifte af vogne med lidt sødt til ganen. Du finder bl.a. belgiske vafler, pandekager, æbleskiver. Du finder sågar vogne med hjemmelavet italiensk is af allerhøjeste kvalitet.

Mange af disse vogne kræver hverken strøm eller særlig meget plads. Så du kan få serveret lidt sødt uanset hvor dit event skal afholdes.

Isvognen med Søde Favoritter

En isvogn er en vindende idé på en varm sommerdag eller faktisk ved enhver årstid. De enkelte isvogne har hver deres unikke sortiment, men langt oftest serveres der isvafler, softice med et stort udvalg af toppings og saucer. En isvogn glæder både børn og voksne, og det er den perfekte måde at sprede hyggen og skabe positiv stemning til dit arrangement.

Lej en Isvogn med Belgiske Vafler

Belgiske vafler er en uimodståelig dessert til dine gæster. Den hyggelige duft af nybagte belgiske vafler får med garanti mundvandet til at løbe! Overrask dine gæster med denne klassiske dessert, som alle elsker, serveret direkte til dit event fra en af vores søde vaffel-bagere.

Isvogn til Din Firmafest — Eller Måske til Fredagsbaren?

Kræver dit næste firma event en sand icebreaker? Lej en isvogn og vær helt sikker på en hyggelig stemning fra øverste hylde. Det er en nem måde at sprede lidt ekstra glæde og hygge til medarbejere og forretningspartnere.

Lad vores dygtige personale tage sig af desserten, så du kan fokusere på at netværke og nyde dit eget event. En isvogn passer ind, uanset om du planlægger fest, reception, konference eller noget helt andet.