Ny
Foodtrailer·Foodtruck

Is fra Voel Ismejeri og Lækker Kaffe

Italiensk is fra Voel Ismejeri i bæger eller vaffel. Økologisk kaffe fra Nord Roastery. I prisen er inkluderet 2 kugler is og 1 valgfri kaffe pr. kuvert. Du kan opgradere til All You Can Eat.

Kaffe

Dine gæster kan vælge mellem følgende kaffetyper:

  • Sort
  • Café latte
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Is-kaffe.

Øko sødmælk eller havremælk.

Du og dine gæster vælger blot på dagen. Du skal altså ikke på forhånd vælge, hvilke typer af kaffe I ønsker.

Is

Vi medbringer op til 7 forskellige varianter af is og sorbet. Du er meget velkommen til at vælge de varianter du ønsker ud fra listen nedenfor. Vi anbefaler 4-5 slags mælkeis og 2-3 slags sorbet.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Verificeret

Ny
Is og Kaffe by Hardis & Schmidt
8000 Aarhus C

Bestil vores fantastiske foodtruck til dit næste arrangement og giv dine gæster eller kolleger en unik oplevelse. Lad jer forkæle efter middagen uden at tænke på opdækning, afrydning og opvask. Vi kommer med alt, hvad der skal bruges til en skøn dessert/kaffe-anretning. Smilende og effektiv bemanding er selvfølgelig inkluderet i priserne.

Isen kommer fra Voel Ismejeri, der laver sublim italiensk is. Hvor jordbærisen er lavet af jordbær og hyldeblomstisen er lavet på en hjemmelavet hyldebærsaft. Helt fra bunden. Og det kan smages!

Vores skønne økologiske kaffe kommer fra Nord Roastery. Kaffen ristes altid i små batches, hvilket sikrer friskhed og giver dig den allerbedste og mest aromatiske smag.

Prøv også vores tilbud, hvor vi samarbejder med Flame Burger. Vi kommer med to foodtrucks og du skal ikke røre en finger. Burger og pommes fries samt is og kaffe ad libitum. Bestil det her på siden!

Billede af Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling